Σε μια απλή και λιτή εκδήλωση το Σάββατο το απόγευμα, το τμήμα ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ έκοψε την πίτα του για το 2022.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Selfie coffee-bar βραβεύτηκαν οι Παναγιώτα Βλασιάδου και Γεωργία Παυλοπούλου για τις συμμετοχές τους στις Εθνικές μας ομάδες το 2021 όπως και ο Γιατρός της ομάδας, ο ορθοπεδικός χειρούργος Κλεάνθης Ευσταθίου για την πολυετή και συνάμα πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα.

Οι αρχηγοί της ομάδας ευχήθηκαν υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, ευχαριστώντας επίσης θερμά όλους τους χορηγούς της ομάδας για την στηριξή τους και ιδιαίτερα τον ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ της ομάδας την BETSHOP.

Από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη της ομάδας από όλους τους φορείς ενώ από την Ακαδημία ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο στις νεαρές αθλήτριες.

Οι τυχερές της βραδιάς ήτανε οι Κατερίνα Τσαραντάνη και Niki Musto από την Γυναικεία ομάδα και οι Παυλίνα Αλεξίου και Δέσποινα Μπρουζιώτη από την Ακαδημία.

Αμέσως μετά ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Φάνης Νικόπουλος, διασκεδάζοντας τις αθλήτριες της ομάδας αλλά και τους αρκετούς γονείς που βρέθηκαν εκεί.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί το Selfie coffee-bar για την φιλοξενία όπως και το αρτοποιείο "ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ" του «βυσσινί» Στέργιου Γκαμπέτα στον Αμπελώνα, για την πίτα της εκδήλωσης.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση