Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου.

Οι βυσσινί που δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης προσπάθησαν αρχικά να μην επιτρέψουν στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του και έπειτα να βρούνε τους χώρους για να απειλήσουν τον αντίπαλο.

Στο ανασταλτικό κομμάτι η ΑΕΛ έβρισκε λύσεις και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι το 25ο λεπτό όπου σε μία ανύποπτη φάση οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ένα μακρινό σουτ της Χαλατσογιάννη. Στη συνέχεια η ΑΕΛ όχι απλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει αλλά ήτανε κακή στην άμυνα της με αποτέλεσμα να δεχθεί μεγάλη πίεση και να τελικά να δέχεται και δεύτερο τέρμα σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, όταν στο 44' η Ακίτα βρέθηκε μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ και ανενόχλητη έκανε εύκολα το 0-2 με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ κατάφερε και ισορρόπησε τον αγώνα προσπαθώντας να βρει τρόπους να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως να θέλει να αφήσει κενά στην άμυνά της. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις είχε δοκάρι με την Strubelova ενώ σε δύο περιπτώσεις ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, με το 0-2 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Μπορεί ο αντίπαλος να ήτανε δύσκολος, όμως τόσο το αποτέλεσμα όσο και η εμφάνιση δεν αφήνουν ικανοποιημένο τον Βασίλη Πάνο, ο οποίος είδε μεν βελτίωση στην αγωνιστικότητα και στην ποιότητα της ομάδας, όμως ακόμα δεν είδε αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να αποδώσει η ομάδα.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Παυλοπούλου, Ρήγα, Ντάβου, Castanon, Musto, Γούλα, Seara, Strubelova
Αλλαγές: Τσαραντάνη, Κόντου, Μούκα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πλασταρά, Κρητικού, Σωτηριάδη, Καραλεξίδου, Μέλλου, Μακεντο'υδη, Μίσσια

Μέτρια η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα η οποία φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν τόλμησε σε καμία περίπτωση να πάρει καμία σημαντική απόφαση κατά του ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ ήτανε συνολικά καλύτερος και νίκησε δίκαια, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως η ΑΕΛ αδικήθηκε σε αρκετές φάσεις από μία τριπλέτα που δεν ήταν έτοιμη να σφυρίξει έναν τόσο δύσκολο αγώνα, κάτι που προκαλεί απορία γιατί η ΚΕΔ συνεχώς ορίζει σε τόσο δύσκολους αγώνες διαιτητές χωρίς μεγάλη εμπειρία.

Η ΑΕΛ συγχαίρει την ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Αναφορικά με τα σχόλια και τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικιών για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τους ενημερώνουμε πως η ΑΕΛ δεν είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και την συντήρηση του γηπέδου και πως σίγουρα δεν ήτανε δική μας ευθύνη η χρήση του γηπέδου μία ημέρα πριν τον αγώνα από ομάδα τοπικού για την τέλεση φιλικού αγώνα, με αποτέλεσμα ο ήδη επιβαρυμένος αγωνιστικός χώρος να γίνει ακόμα χειρότερος.
Επίσης τους ενημερώνουμε ότι η  ΑΕΛ έχει ζητήσει πολλάκις από τον Δήμο Λαρισαίων να βρει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας που αγωνίζεται στην υψηλότερη Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία, χωρίς όμως καμία ανταπόκριση και μάλιστα πως η ομάδα μας προπονείται σε πολύ χειρότερο αγωνιστικό χώρο, υποβαθμίζοντας όχι μόνο την προσπάθεια μας αλλά ολόκληρο το Γυναικείο ποδόσφαιρο.
Τέλος σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας στο επόμενο ραντεβού που θα κάνουμε με τους υπεύθυνους του Δήμου για το γηπεδικό πρόβλημα και να συνδράμετε στο να βρεθεί λύση σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα ώστε του χρόνου ο μεταξύ μας αγώνας να γίνει σε πολύ καλύτερες γηπεδικές συνθήκες.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τα Γιάννενα, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.

IMG 6333

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση