Μία πολύ δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και οι ιθύνοντές της νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που βοήθησαν την ομάδα στο φετινό της εγχείρημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ φέτος επένδυσε στις υποδομές της προωθώντας όλες τις αθλήτριες της Ακαδημίας των τελευταίων τεσσάρων ετών με αποτέλεσμα το ρόστερ της να αποτελείτε κυρίως από νεαρές Λαρισαίες αθλήτριες.

Μπορεί το πρωτάθλημα να τελείωσε πρόωρα λόγω του COVID-19, όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες όπως και στο τεχνικό και ιατρικό τιμ της ομάδας για την φετινή τους προσπάθεια.

Βεβαίως χωρίς την υποστήριξη των χορηγών της η ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να συνεχίζει την προσπάθεια της στο Γυναικείο πρωτάθλημα και για αυτό αξίζει ξεχωριστή αναφορά σε όλους όσους βοήθησαν την φετινή της προσπάθεια.

Φυσικά ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Χρυσό Χορηγό της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, τις Ασφαλιστικές υπηρεσίες "ΚΟΥΚΟΣΙΑ" και προσωπικά στην κα Ελένη Κουκόσια για την σημαντικότατη προσφορά τους στην ομάδα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τους χορηγούς της για το 2019-20, Ασφαλιστικές υπηρεσίες "ΚΟΥΚΟΣΙΑ", είδη συσκευασίας "ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ", γενικό εμπόριο-προμηθευτική "OPEN CARE", "DE-TOX CAFE", κέντρο αποκατάστασης "ANIMUS-ΚΥΑΝΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ", μαγειρευτό φαγητό "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ", ταβέρνα "ΤΟ ΠΥΘΑΡΙ" και το crossfit "EVOLUTION".

Τους χορηγούς υποστήριξης "ELECTRONET BK ΚΑΖΑΝΑΣ", φροντιστήρια Μ.Ε. "Αριστοτέλειο", χρώματα "BARBAGIANNIS", βιβλιοπωλείο "ΚΥΡΙΛΛΙΔΟΥ", πρατήρια "ΕΚΟ ΑΦΟΙ ΔΡΑΜΗ", κομμωτήριο "HAIR IDOL", έπιπλα "ΤΑΜΠΟΣΗΣ", καφεμεζεπωλείο "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" και το ταξιδιωτικό γραφείο "MANDELAS".

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να ειπωθεί στην διοίκηση του ΕΑΚΛ για την συνεργασία τους στην διάθεση του σταδίου Αλκαζάρ, στους εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες-Ναυαγοσώστες Λάρισας για την παρουσία τους στους αγώνες, στους γιατρούς της ομάδας Αντώνη Τσαγκάλη, Άκη Ευσταθίου και Κώστα Πικρό, στον φυσικοθεραπευτή Κώστα Καραΐσκο, στην διατροφολόγο Νικολέτα Γκόγκου, όπως επίσης και στους Νίκο Κούτρα και Πασχάλη Μάντη για την βοήθεια τους κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε διάφορους τομείς, όπου και όποτε χρειάστηκε.

Εν όψη της νέας χρονιάς έχουνε γίνει αρκετές ενέργειες ώστε η ομάδα να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση