Σημαντική ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα έχασε η ΑΕΛ μέσα στο Περιστέρι, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στα πλαίσια της 9ης αγωνστικής της Α' Εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΛ να έχει την ελαφρά υπεροχή και να προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό κάτι που κατάφερε και με την άψογη αμυντική της λειτουργία δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να την απειλήσει, εκτός από μία εκτέλεση φάουλ της Σάλκουνιτς από πολύ καλή θέση, το οποίο όμως εξουδετέρωσε η Βλασιάδου. Επιθετικά η ΑΕΛ πίεζε αρκετά και έφτανε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, όμως εκεί δεν υπήρχε η σωστή επιλογή απέναντι σε μία πολύ καλή άμυνα. Παρόλα αυτά η ΑΕΛ είχε δύο δοκάρια. Αρχικά με την Ρήγα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η επερχόμενη Σιάχου να μην καταφέρνει να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα και στην συνέχεια με την Παυλοπούλου η οποία μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά και η σέντρα-σουτ που επιχείρησε βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και ο Ατρόμητος πίεσε ψηλά, όμως η αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ έβρισκε λύσεις απέναντι στα ατού του αντιπάλου. Η ΑΕΛ απειλήθηκε μονάχα όταν σε μία κακή απομάκρυνση της μπάλας αυτή στρώθηκε σε παίκτρια του αντιπάλου όμως το σουτ κόντραρε στα σώματα και σε ένα μακρινό πολύ δυνατό σου της Σάλκουνιτς το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια η Βλασιάδου. Η ΑΕΛ παρά την πίεση που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν σταμάτησε την προσπάθεια για να πετύχει ένα γκολ και έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με την Λάσκου η οποία ελίχθηκε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και από πολύ καλή θέση σούταρε με την μπάλα όμως να κοντράρει στα σώματα. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Γλυκόπικρη είναι η γεύση που μένει από αυτόν τον αγώνα, μιας και η ομάδα του Βασίλη Πάνου εκτός από πολύ καλή παρουσία είχε και τις φάσεις για να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα η οποία φέτος πρωταγωνιστεί.

ATR-19-4

Για την ΑΕΛ, Βασίλη Πάνος,
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Αρκουλή, Σκωτεινιώτη Κ., Κατσιάνα, Λάσκου, Βίσμπα, Σιάχου
Αλλαγές: Κόντου, Τσιάρα, Μούκα, Μίσσια
Στον πάγκο βρέθηκαν: Κούκου

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Ατρόμητου για την φιλοξενία τους.

Εξαιρετική η διαιτησία της αναμέτρησης σε έναν αγώνα που παίχτηκε καθαρό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και δεν είχε δύσκολες φάσεις .

Ο επόμενος αγώνας της ΑΕΛ είναι τη νέα χρονιά και στις 12 Ιανουαρίου όπου θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα στο στάδιο Αλκαζάρ.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτριες της ΑΕΛ εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

ATR-19-1 ATR-19-2

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση