Ισόπαλη αναδείχθηκε η ΑΕΛ στο ντέρμπι με τις Ελπίδες Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες με περίσσιο πάθος τα έδωσαν όλα για τη νίκη, όμως τελικά μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Η ομάδα της Καρδίτσας ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 7' με την Μάρκου σε αντεπίθεση μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή της ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν όμως η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 12' σε μία εκτέλεση κόρνερ όταν σε δεύτερο χρόνο η μπάλα μετά από τις κόντρες έφτασε στην Βίσμπα και αυτή με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας. Ο υψηλός ρυθμός συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως οι δύο ομάδες να καταφέρουν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις και ατομικές ενέργειες. Οι λιγοστές φάσεις που έγιναν δεν άλλαξαν κάτι στο σκορ και έτσι το 1-1 ήτανε και το τελικό αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο με βάση την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Μέτρια ήταν εμφάνιση της ΑΕΛ σε αυτό γειτονικό ντέρμπι, η οποία όμως αναγκάστηκε να αγωνιστεί για ακόμα μία φορά με αρκετά προβλήματα.

AEL-KAR-19-3 AEL-KAR-19-4

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκινήσαν: Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Σωτηριάδη, Ρήγα, Κούκου, Λάσκου, Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Αρκουλή, Βίσμπα, Σιάχου
Αλλαγές: Λέμε, Κατσιάνα, Σκοτεινιώτη Γ.
Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσιάρα, Χριστοδούλου, Μούκα, Μίσσια

Κακή η διαιτησία της Βέργου η οποία σε έναν εύκολο αγώνα με καθαρές φάσεις κατάφερε να δημιουργήσει παράπονα και στους δύο πάγκους. Αντιθέτως συνολικά καλή ήτανε η παρουσία των δύο βοηθών της με μοναδική φάση που χρίζει διερεύνησης, να είναι το γκολ της Καρδίτσας.

Την επόμενη Κυριακή η Α' Εθνική Γυναικών έχει Ρεπό και ο επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι στις αρχές Νοεμβρίου μέσα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

AEL-KAR-19-1

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση