Δεν τα κατάφερε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών απέναντι στην πολύ καλή και έμπειρη ομάδα του Άρη.

 

Η ΑΕΛ αν και μπήκε δυνατά στον αγώνα χάνοντας μία πολύ καλή ευκαιρία με την Γαγάρα στα πρώτα λεπτά, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την απειρία της και έτσι σε δύο στημένες φάσεις δέχθηκε δύο γκολ με τα οποία και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλο όμως η ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου αλλά και τα ανεξήγητα λάθη τους σε ένα εύκολο παιχνίδι, δεν της επέτρεψαν να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε.

Τελικά σε μία στιγμή αδράνειας στο 90', η ΑΕΛ δέχθηκε το 3-0 για να διαμορφωθεί έτσι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ-ΑΡΗΣ-6

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Αγγέλου, Σωτηριάδη, Ρήγα, Σιμούλη, Ποουρλιώτη, Λόγου, Γαγάρα, Μπούμπα, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Τσούκα, Ζαχαράτου, Λιάγγα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Μιρτάϊ, Ακριβούλη, Σακελλάρη

Μετά το τέλος του αγώνα την αποστολή φιλοξένησε το κατάστημα "ΕΛΙΞΗΡΙΟ" επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, του κ.Τέλη Γκούμα, ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά και φέτος την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

ΑΕΛ-ΑΡΗΣ-4 ΑΕΛ-ΑΡΗΣ-5

Για την συνέχεια η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει αυτήν την Κυριακή για το πρωτάθλημα, τον Βόλο 2004.

Δεν τις σταματάει τίποτα

ΑΕΛ-ΑΜΠ-1

Αντίθετα με τις «μεγάλες»....  οι «μικρές» της ΑΕΛ πέτυχαν ακόμα μία νίκη στο Τουρνουά των Προπαίδων και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του Ομίλου. Αυτή τη φόρα «θύμα» τους ήταν η ομάδα των Αμπελοκήπων, επί της οποίας και επικράτησαν με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε η Χριστίνα Μούκα.

Αγωνίστηκαν: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Γκαντούλη, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου, Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη.

ΑΕΛ-ΑΜΠ-2 ΑΕΛ-ΑΜΠ-3

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση