Ακόμη μία σημαντική νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής και μάλιστα εκτός έδρας, μιας και κέρδισε τις Βασίλισσες Θράκης με σκορ 4 - 1!

Με την χθεσινή νίκη λοιπόν, που ήταν και η τέταρτη σε πέντε παιχνίδια, οι «βυσσινί» βρίσκονται μόνοι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 13 βαθμούς.


Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες και τα κορίτσια έδωσαν μεγάλη μάχη για να κερδίσουν τόσο την αντίπαλη ομάδα όσο και τον καιρό και στο τέλος η ΑΕΛ να κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη.

Στο 2ο μόλις λεπτό του παιχνιδιού η Μαρία Χριστοφορίδη «άνοιξε» το σκορ μετά από ωραία ενέργεια της Γαγάρα από τα δεξιά η οποία σέντραρε και η Χριστοφορίδη ευρισκόμενη στην πορεία της μπάλας δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα, ενώ στο 27ο λεπτό η Φαίδρα Λόγου έκανε δύο τα τέρματα για την ΑΕΛ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε για την ΑΕΛ με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκμεταλλευόμενη και τον αέρα.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 63ο λεπτό, οι γηπεδούχοι που σε αυτό το ημίχρονο είχαν αυτοί τον αέρα με το μέρος τους, μείωσαν σε 1 - 2 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, σε μία πολύ περίεργη φάση, με τον επόπτη τελικά να δείχνει την σέντρα αφού ο αέρας έκανε τα δικά του παιχνίδια.
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ γιατί μόλις έξι λεπτά αργότερα, το συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1 - 3 με το τέρμα που πέτυχε η Μαρία Χριστοφορίδη, η οποία μετά από διώξιμο αντιπάλου έπιασε μονοκόμματο σουτ στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανακουφίζοντας έτσι τους ανθρώπους της ΑΕΛ.
Τέλος, το 1 - 4 διαμόρφωσε η Φαίδρα Λόγου με την συμπλήρωση των 90' και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφαρίζοντας παράλληλα τα γκολ, στο άτυπο σκορ με την Χριστοφοριδή.

ΞΑΝΘΗ-2 ΞΑΝΘΗ-3

Η ΑΕΛ συγχαίρει τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και ειδικά τον φίλαθλο της ΑΕΛ από την Ξάνθη που βρέθηκε εκεί για να ενισχύσει την προσπάθεια των κοριτσιών, αν και ο καιρός δεν ευνοούσε τον κόσμο να δώσει το παρόν στην εν λόγω αναμέτρηση.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου, Βοϊκλή (72' Τσία), Ρήγα, Σωτηριάδη, Σιμούλη (80' Ζαχαράτου), Πουρλιώτη, Γαγάρα (62' Τσούκα), Μπούμπα, Λόγου, Χριστοφορίδη. Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Λιάγγα, Πούλιου, Μιρτάϊ.

Αντωνία, σε ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!

Η ΑΕΛ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την αθλήτρια της ομάδας, Αντωνία Βοϊκλή για την πολύτιμη προσφορά της στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα και της εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια. Πρόκειται για μία αθλήτρια που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει. Εργατική, χαμηλών τόνων, σπουδαίος χαρακτήρας, υπόδειγμα αθλητή.
Το παιχνίδι με τις Βασίλισσες Θράκης ήταν το τελευταίο της Αντωνίας με την φανέλα της ΑΕΛ, μιας και η νεαρή αθλήτρια θα συνεχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό.

ΞΑΝΘΗ-4 ΞΑΝΘΗ-5

Για την συνέχεια η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στο στάδιο Αλκαζάρ, την ομάδα του Μαγνησιακού, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου.
Στα μεταγραφικά η ΑΕΛ εξετάζει 1-2 περιπτώσεις παικτριών, όμως δεν πρόκειται να γίνουν ιδιαίτερες κινήσεις τώρα τον Γενάρη από τη στιγμή που η ομάδα έχει ήδη πετύχει τους στόχους της και μάλιστα με το παραπάνω. Επίσης ήδη το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες με πολλές και καλές αθλήτριες σε όλες τις γραμμές και επιπλέον υπάρχουν και οι κοπέλες της Ακαδημίας που αναμένεται να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Τέλος ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ ότι από σήμερα κυκλοφορούν οι κάρτες εισόδου στο γήπεδο, για τον δεύτερο γύρο.
Οι κάρτες που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για την ομάδα της ΑΕΛ θα κοστίζουν 10€ και περιλαμβάνουν όλα τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, συν την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου αλλά και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες από τα γραφεία της ομάδας στο Στάδιο Αλκαζάρ κάτω από τη Θύρα-3, καθημερινά 4 με 7.

Νίκη και για τις «μικρές»

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τα κοριτσάκια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ, τα οποία νίκησαν και αυτήν την αγωνιστική.
Το Σάββατο το πρωί αντιμετώπισαν την ομάδα της Ανθούπολης - την μοναδική αήττητη του ομίλου - μέσα στο Athletic Hall και κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε η Ναταλία Στυμονιάρη.

Αγωνίστηκαν: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Γκαντούλη, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου, Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη.

ΑΕΛ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-1 ΑΕΛ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-2

ΑΕΛ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-3 ΑΕΛ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-4

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση