×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

κακ-2014

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την προετοιμασία του (ίωση πέντε ημέρες πριν τον αγώνα και πρόβλημα στη μέση), ο Αντώνης Κακαρόντζας συμμετείχε στον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και κατάφερε να τερματίσει για ακόμα μία χρονιά.

Ο αθλητής της ΑΕΛ τερμάτισε τη διαδρομή σε 2:48:06 και ήρθε 48ος στην γενική κατάταξη, 22ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας του, δυστυχώς δεν του επέτρεψαν να τρέξει κοντά στη φετινή του επίδοση. Αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη κούρσα με ρυθμό 3:50 λεπτά το χιλιόμετρο κάπου μετά το 22ο χιλιόμετρο ένιωσε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν και ο έμπειρος αθλητής έριξε το ρυθμό στα 4:10 λεπτά το χιλιόμετρο για να μπορέσει να τερματίσει.

Έτσι ο αθλητής της ΑΕΛ μετά και από αυτόν τον αγώνα βρέθηκε στην 13η θέση  της κατάταξης των κορυφαίων Ελλήνων Μαραθωνοδρόμων για το 2014 με το 2:39:18 που σημείωσε στο Ρότερνταμ στις 13/4/2014.

Η φετινή σεζόν για τον μαραθωνοδρόμο έφτασε στο τέλος της και πλέον στο πρόγραμμα υπάρχει ξεκούραση ώστε μετά να αρχίσει η προετοιμασία για τη συμμετοχή του αθλητή σε κάποιον Μαραθώνιο του εξωτερικού μέσα στο 2015.

Εδώ μπορείτε να δείτε τον τερματισμό του Μαραθωνοδρόμου της ΑΕΛ

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση