Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 2ο τουρνουά δημοτικών σχολείων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Athletic Hall», την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, παραμονή της ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Τουρνουά Δημοτικών-3 Τουρνουά Δημοτικών-4

Διακόσια περίπου παιδιά ηλικίας 6 έως 11 έφτιαξαν τις ομάδες τους και αγωνίστηκαν στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες (Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄, Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού). Μπορεί κάποιοι να ανακηρύχτηκαν νικητές και να ξέσπασαν σε ξέφρενα πανηγύρια, άλλοι να στενοχωρήθηκαν μέχρι δακρύων, αλλά σίγουρα όλοι το απόλαυσαν, παιδιά και γονείς.

Τουρνουά Δημοτικών-ΠΑΙΧΤΕΣ 2 

Το μήνυμα της διοργάνωσης ένα, όλοι έχουν δικαίωμα στην άθληση, δίχως κανέναν απολύτως διαχωρισμό. Το ποδόσφαιρο ενώνει, δημιουργεί φιλίες, γεννά έντονα συναισθήματα. 

Τουρνουά Δημοτικών-1 ΣΧΟΛΙΚΟ-1

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους σαράντα μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου (ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Δαμασιακού), ενώ παραβρέθηκαν, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους νεαρούς αθλητές τρεις ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ, οι Χάμος, Κουτσιανικούλης και Μασούρας.

ΣΧΟΛΙΚΟ-2

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση