logo ael

Η απουσία διοίκησης ΠΑΕ παρά τις επαναλαμβανόμενες επισημάνσεις από μέρους μας, η ελλιπής έως ανύπαρκτη στελέχωση της ομάδας σε καίριες θέσεις, οι διαρκείς εναλλαγές στην τεχνική ηγεσία και κυρίως η ατέρμονη αβεβαιότητα στην έκβαση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, οδήγησαν στη σημερινή θλιβερή πραγματικότητα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα αγωνίζεται μπροστά σε ελάχιστους θεατές, αγκομαχά να επιβληθεί σε κατώτερους αντιπάλους, γνωρίζει ντροπιαστικές ήττες και κινδυνεύει να μείνει νωρίς εκτός στόχου.

Η μεγαλομέτοχος εταιρία όπως αυτή εκφράζεται δια του εκπροσώπου της κ. Ευάγγελου Πλεξίδα, έχει κάθε δικαίωμα να πουλήσει ή όχι την πλειοψηφία της, σε όποιον αυτή θεωρεί κατάλληλο, με όποιο αντίτιμο την ικανοποιεί, με όσους όρους θέσει προς πλήρωση. Απεναντίας δεν έχει δικαίωμα να αποψιλώνει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας χωρίς να έχει φροντίσει για την έγκαιρη αντικατάσταση του, να θέτει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε υπολειτουργία, να αναλώνεται σε πομπώδεις ανακοινώσεις αντί να αφιερωθεί στην ουσία της αποστολής της. Κοντολογίς, αντί να ηγηθεί της προσπάθειας για αναγέννηση της ομάδας, κάτι για το οποίο τα μέλη του Σωματείου την εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, επιδεικνύει ανακολουθία και αδυναμία διαχείρισης του οράματος.

Με τη συμπλήρωση ενός μηνός από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, όπου καταγράφηκε η πρόθεση της μεγαλομετόχου να πουλήσει το μερίδιό της, βρισκόμαστε ακόμα στο ίδιο σημείο.

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον κ. Ναπολέοντα Παλάντζα, εκπρόσωπο άγνωστων προς εμάς επιχειρηματιών αφού δεν μας τίμησαν ως Σωματείο με την ενημέρωσή τους, ένας ακόμα Λαρισαίος ενδιαφερόμενος, ο κ. Κωνσταντίνος Σούκος, γνωστοποίησε στα Μ.Μ.Ε. την πρόθεσή του να ηγηθεί της ΠΑΕ. Αφού ξεκαθαρίσουμε ότι τιμούμε όποιον δηλώνει έτοιμος να διαθέσει χρόνο, κόπο και χρήμα για την ΑΕΛ, τονίζουμε τα εξής. Πρώτον, αναμένουμε με ενδιαφέρον να κάνει κοινωνούς των στόχων, του πλάνου και των επενδυτικών του προθέσεων, το Σωματείο και τον φίλαθλο κόσμο. Δεύτερον, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ούτε ημέρα για χάσιμο, και χωρίς αυτό να αποτελέσει άλλοθι εις βάρος της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, οι προθέσεις εφόσον είναι αληθινές πρέπει να γίνουν πράξεις άμεσα.

Αγωνία όλων μας είναι να δοθεί ΚΑΘΑΡΗ λύση από πωλητές και ενδιαφερόμενους.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση