Η ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το γυμναστήριο SPRINTERS FITNESS HALLS, μία επιχείρηση της πόλης της Λάρισας η οποία αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται και συνεχίζει να υποστηρίζει με τον τρόπο της την ΑΕΛ. Το γυμναστήριο SPRINTERS ως χορηγός υποστήριξης της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στις αθλήτριες της ομάδας κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά το SPRINTERS FITNESS HALLS για την υποστήριξή του.

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο έκτασης 2000 τ.μ. θα βρείτε τα καλύτερα μηχανήματα δύναμης της κορυφαίας εταιρείας TECHNOGYM καθώς και ποικιλία στα ελεύθερα βάρη που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό μέλος του γυμναστηρίου.
Στην άνετη αίθουσα των ομαδικών προγραμμάτων 200 τ.μ. λειτουργούν τμήματα που αφορούν στην ενδυνάμωση, αερόβια γυμναστική, ευλυγισία κλπ. Μέσα από την μεγάλη ποικιλία και το πλήθος ομαδικών προγραμμάτων μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και σας ευχαριστεί!
Στο γυμναστήριο θα βρείτε δυο χώρους για personal training σε κρεβάτια pilates reformer και σε TRX.
Oι παροχές όμως συνεχίζονται καθώς στον χώρο λειτουργούν τμήματα ενηλίκων latin χορών ενώ για τα παιδιά υπάρχουν τμήματα μπαλέτου, μοντέρνου χορού, latin και judo.
Ακόμη μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης κάνοντας massage και χρησιμοποιώντας την sauna και το hamam.
Η εύκολη πρόσβαση και το άνετο parking θα σας λύσουν τα χέρια!
Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο για να σας προσφέρει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στο χώρο υπάρχει πάντα γυμναστής και εξειδικευμένο προσωπικό που προπονεί και βοηθά τα μέλη. Κάθε μέλος έχει το δικό του πρόγραμμα προπόνησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασκούμενου.

Το μήνυμα της διεύθυνσης του Γυμναστηρίου αναφέρει:
Είμαστε εδώ με διάθεση και μεράκι να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τους στόχους σας!
Μην περιμένετε άλλο! Ελάτε σήμερα για μία δωρεάν προπόνηση μαζί μας!

Το SPRINTERS FITNESS HALLS βρίσκεται στην Φαρσάλων 77 (απέναντι από τον Βερόπουλο), τηλ.:2410 551417.

SPRINTERSS-2 SPR-17-1 SPR-17-2

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση