Επιστροφή στις νίκες για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία νίκησε άνετα με σκορ 7-0 τις Άβαντες Χαλκίδας, αποζημιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ. Η φιλοξενούμενη ομάδα που έχει αποδυναμωθεί αρκετά τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να κοντράρει την ΑΕΛ και φυσιολογικά ηττήθηκε με αυτό το ευρύ σκορ το οποίο θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις εάν Κούκου και Σακελλάρη δεν αστοχούσαν στα δύο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο.

AEL-XALK-1

Η ΑΕΛ μπήκε κάπως χλιαρά στο πρώτο δεκάλεπτο όμως γρήγορα επικράτησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε προηγηθεί με την Ζντράβκοβιτς στο 15' και να αποβάλει πλήρως το άγχος. Παρόλο τις πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών αλλά και μίας αδιαθεσίας της βοηθού διαιτητή κας Διαμαντάρα που προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, η ΑΕΛ δεν αποσυντονίστηκε και σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα με τις Λόγου, Σάλκουνιτς, Σπυροπούλου αλλά και με ένα αυτογκόλ για να διαμορφωθεί το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε μετά και τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Νίκος Γκαλίτσιος με την ΑΕΛ όμως να συνεχίζει να έχει την πλήρη υπεροχή. Σε κάποιες από τις φάσεις που δημιουργήθηκαν η Ζντράβκοβιτς έκανε το 6-0 και η Λόγου το 7-0.

AEL-XALK-2 AEL-XALK-3

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασειάδου, Αγγέλου, Κούκου, Ρήγα, Γκατζογιάννη, Ζντράβκοβιτς, Κόλλια, Σάλκουνιτς, Τσούκα, Λόγου, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Πουρλιώτη, Σακελλάρη, Μιρτάϊ
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Σίσκου, Μπούμπα, Γαγάρα

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, εκτός από τα πολλά γκολ, είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα από τα Ζαχαροπλαστεία "ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ", βάζοντάς τους με αυτόν τον τρόπο και λίγο στο κλίμα των εορτών.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος για το 2016, είναι το πολύ μεγάλο ντέρμπι με τον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ στις 15:00(αν και ζητήθηκε να γίνει νωρίτερα για να εξυπηρετηθεί το φίλαθλο κοινό της πόλης), με την ΑΕΛ να φιλοδοξεί για κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά με την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου ο οποίος μέχρι στιγμής δεν βρίσκεται στο πλευρό της, στο ξεκίνημα της στην Α' Εθνική.

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση