Νίκη για την ΑΕΛ ενάντια στον ΓΣ Τυρνάβου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Ιανουάριος 2015

IMG 7770

Νίκη για την ΑΕΛ ενάντια στον ΓΣ Τυρνάβου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΛ, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΓΣ Τυρνάβου με 3-2 σετ, παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στα σετ με 0-2!

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, φτάνοντας να προηγείται με 17-11 στο πρώτο σετ. Σε αυτό το σημείο όμως του αγώνα η ομάδα του Τυρνάβου με ένα εκπληκτικό σερί 0-14 κατάφερε να φτάσει στη νίκη για το πρώτο σετ με 17-25.

Στο δεύτερο σετ οι ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ και τελικά το σετ κερδήθηκε από την ομάδα του Τυρνάβου με 23-25.

Σε αυτό το σημείο όμως η ΑΕΛ όχι απλά βρήκε το ψυχικό σθένος να αντιδράσει, αλλά κατάφερε, υπό τις οδηγίες του προπονητή της, να αλλάξει άρδην την αγωνιστική της εικόνα, με εύκολες επικρατήσεις στα επόμενα δύο σετ (25-12 και 25-16), επιδεικνύοντας τρομερή αποτελεσματικότητα τόσο στην επίθεση όσο και στην υποδοχή. Παρομοίως, στο tiebreakοι παίκτριες της ΑΕΛ επέδειξαν το ίδιο πάθος και αγωνιστική ανωτερότητα, κερδίζοντάς το με 15-8.

Η αποστολής της ΑΕΛ (Προπονητής: Αστέριος Πατσιαούρας, Βοηθός Προπονητή: Γιάννης Τσιώλης): Κέλλυ Ρούντου, Άννα-Μαρία Καραδήμου, Μαρία Φούκα, Αλκμήνη Ακριβοπούλου, Ελένη Κοντονάσιου, Πόπη Νιωτάκη, Βούλα Κοντογιάννη, Ειρήνη Λιανού, Πελαγία Μπαγκούα, Λία Νικολοπούλου, Μάρθα Χωριανοπούλου, Δέσποινα Καραδήμου, Ελένη Κατσαρού

image

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση