Επιστροφή στις Νίκες
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Φεβρουάριος 2017

Πολύ σημαντική νίκη πηρέ η ΜeditrustΑΕΛ επί της ΑΡΓΩ Βόλου στο Αλκαζάρ με 3-2 σετ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές οι βυσσινί κατάφεραν να επικρατήσουν παρά την μέτρια εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στα σετ με 0-1 και την ΑΕΛ να αντιδρά στο δεύτερο και να το κατακτά με το ίδιο σκορ του πρώτου (25-20). Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι στο τρίτο σετ πήραν διάφορα στο σκορ το όποιο κράτησαν εύκολα κάνοντας το 1-1 με 25-13!.

GKB 7341

Και εκεί που φαινόταν ότι το παιχνίδι θα πάει στους γηπεδούχους η ομάδα του Βόλου βελτίωσε την απόδοση της και εκμεταλλευμένοι τα πολλά λάθη των βυσσινί κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, όπου εκεί οι δυο ομάδες φτιάσανε πολύ κοντά στη νίκη με την ΑΕΛ να παίρνει κρίσιμους πόντους και να κερδίζει ένα δύσκολο αγώνα .

GKA 5737

Ο Νίκος Καλαθάς δήλωσε: Κάναμε ακόμη μια κακή εμφάνιση, τη δεύτερη σε σειρά ,παρ όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη έστω και με απώλεια βαθμού. Πολεμάμε να εξαλείψουμε την "κακή ΑΕΛ" που μας βασανίζει τις δυο τελευταίες εβδομάδες και πιστεύουμε ότι άμεσα θα επιστρέψουμε στις αξιοπρεπείς εμφανίσεις που μας αρμόζουν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι διπλά μας σε κάθε παιχνίδι και μας στηρίζει και τους παίχτες μου που επιμένουν στη προσπάθεια για να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. Επομένη στάση αποτελεί η Φθία Λάμιας στο δύσκολο Χαλκιοπούλειο, μια ομάδα με χρόνια εμπειρίας σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπου και ελπίζουμε σε μια καλή εμφάνιση.

 

Τα σέτ:20-25, 25-20, 25-13, 18-25, 15-12

 

Meditrust ΑΕΛ: (Kαλαθάς Ν.) Μπαλασάς Ν, Δορδοκίδης Θ, Αρχοντής Α ,Ματούλας Α, Λεβέντης Ι, Κατσιγιάννης Α ,Σαμιώτης Α , Παπαστεργίου Χ, Μακρής Γ, Τσιώλης Ι ,Γρούσπας Π, Γραμμένος Α.

Α.Σ. Αργώ: (Γεωργουλάς Σ.) Σδρούλιας Γ, Αναστασιάδης Γ, Σκευοφύλας Γ, Τερνιώτης Α, Ισλαμάι Λ, Ιτούδης Ε, Κόκκας Σ, Κούντριας Γ, Φουρκιώτης Κ, Φιλιππίδης Β, Πασχαλίδης Α, Βλότσος Ε

 

 

 
 

 

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση