Έναρξη για τους Άνδρες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

25 Νοέμβριος 2016

Ξεκίνα το πρωτάθλημα για τους Άνδρες της ΑΕΛ αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα με ένα <<τυπικά>> εκτός έδρας ματς καθώς φιλοξενείτε στο Αλκαζάρ από την συμπολίτισσα ΕΑΛ. Η ΑΕΛ την φετινή χρόνια στον πάγκο θα έχει τον Νικό Καλαθά, έναν νέο προπονητή σοβαρό και μετρημένο, με γνώσεις και αγάπη για το βόλεϊ, καθώς έχει θητεύσει σε αρκετές ομάδες από το 1994, με πρώτους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα volley Σάλας παίδων (2001-2002)και προεθνική ομάδα beachvolley εφήβων(2002-2003). Υπήρξε παίκτης με 22ετή εμπειρία σε ομάδες Α2 και Β εθνικής κατηγορίας (Αναγέννηση Λαμίας,ΓΣ Λαμίας,ΕΑ Λάρισας,ΑΠΣ Φθία Λαμίας,Φιλαθλητικός Λαμίας) έχοντας παράλληλα πανελλήνιες διακρίσεις και στο beach volley. Το 2003 ξεκινά να ασχολείται ενεργά με το κομμάτι της προπονητικής, αναλαμβάνοντας ομάδες παμπαίδων,παίδων και εφήβων της Λάρισας (ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)(2003-2008) με πανελλήνιες επιτυχίες, καθώς και κορασίδες,νεάνιδες και γυναίκες του ΑΠΣ Φθία Λαμίας (2008-2009). Τα δύο προηγούμενα χρόνια διετέλεσε προπονητής και παίκτης στον Φιλαθλητικό Λαμίας Ανδρών κερδίζοντας το κύπελλο ΕΣΠΕΚΕΛ της περιόδου 2014-2015 και τερματίζοντας στη τρίτη θέση τις περιόδους 2014-2015 και 2015-2016 στη Β εθνική κατηγορία. Αρκετοί αθλητές του έχουν στελεχώσει εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων.

GKB 2702

Με την ενίσχυση της ομάδας από έμπειρους παίκτες που αποκτήθηκαν και των παικτών που παρέμειναν, μαζί με το ταλέντο των νεαρών που έρχονται από τις υποδομές η ομάδα θα προσπαθήσει στο φετινό πρωτάθλημα να πρωταγωνιστήσει αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου , απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από την Α2 θα κυνηγήσει την νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.

Το ρόστερ της ομάδας: Αποστολούλης Παναγιώτης ,Αρχοντής Θάνος, Γρούσπας Παναγιώτης, Γραμμένος Αλέξανδρος, Δημόπουλος Λάμπης , Δορδοκίδης Θεόδωρος, Κατσιγιάννης Απόστολος, Λεβέντης Ιωάννης, Μακρής-Τσιάρας Γιώργος, Μαντάρας Κώστας, Ματούλας Θάνος, Μπαλασάς Νικόλαος, Νιακόπουλος Γρηγόρης, Ξηρομερίτης Δημήτρης , Παπαστεργίου Χρήστος, Ρούστας Κώστας, Σαμιώτης Άρης ,Τσούφης Ηλίας, Τσιώλης Ιωάννης.

GKB 2693

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση