Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκτός από απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα μπορούσε να είναι και μία ανακοίνωση ορθής επανάληψης της ίδιας της ΠΑΕ.

Κύριοι Λαρισαίοι της ΠΑΕ, δηλαδή κ. Ζήση Ντελόπουλε, κ .Ντίνο Λαμπρογιώργο, κ. Κωνσταντίνε Κοντόγια, κ. Κώστα Κοταρέλλα, κ. Γιώργο Λεβεντίδη ενημερωθείτε καλύτερα πριν προβείτε πάλι σε λασπολογία και ανακρίβειες. Αν ακόμα και τώρα σας απομένει λίγη ευθιξία (στην ντοπιολαλιά μας "τσίπα") παραιτηθείτε, αντί να καταφέρεστε εναντίον ενός τόσο επιτυχημένου τμήματος.
Για τους υπόλοιπους του Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν έχουμε απαιτήσεις για την ΑΕΛ, πόσο μάλλον για την "κανονική ΑΕΛ" όπως τολμάτε να γράφετε.

Πρώτον. Η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και όχι κάποια πειθαρχική επιτροπή της απέρριψαν την έφεση που είχε υποβάλει η ΑΕΛ για τυπικούς λόγους.

Δεύτερον. Η έφεση αφορούσε μια υπόθεση που σε δεύτερο βαθμό η ΑΕΛ πιθανότατα θα την κέρδιζε όμως ουσιαστικά δεν θα της προσέφερε κάποιο κέρδος, δηλαδή τη συμμετοχή στο Champions League, κάτι που μόνο εμείς και ο ΠΑΟΚ αιτηθήκαμε με πλήρη φάκελο.

Τρίτον. Ως εκ τούτου η έφεση φυσικά δεν αφορούσε καμία εγκυρότητα αγώνα της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας. Άλλωστε όποιος απλώς ξέρει να διαβάζει Ελληνικά μπορεί να το διαπιστώσει αυτό από τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ!

Τέταρτον. Ενημερώνουμε την ΠΑΕ ΑΕΛ πως η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ αγωνίζεται στην Α’ εθνική και μάλιστα μέχρι στιγμής πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία καθώς βρίσκεται στη 2η θέση και διεκδικεί επάξια την συμμετοχή της στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος. Κατανοούμε όμως την πικρία σας που ένα τμήμα του Σωματείου πρωταγωνιστεί σε ένα ανώτερο Εθνικό πρωτάθλημα και θα αγωνίζεται σε αυτό και τη νέα χρόνια. Δεν πειράζει για φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου για τη συμμετοχή μας στο Champions League.

Τέλος για την ιστορία ενημερώνουμε πως το περίφημο παράβολο ήταν ύψους 500€, όχι γιατί παίζει κάποιο ρόλο η διαφορά, όπως άλλωστε εξηγήσαμε παραπάνω, αλλά πολύ απλά γιατί αν η ΠΑΕ ΑΕΛ απέδιδε το ποσοστό από τις εκκαθαρίσεις, εκτός από πολύ καλύτερες πορείες που θα είχαν τα τμήματα του Σωματείου, ίσως να υπήρχε και η δυνατότητα να ξοδεύουμε άσκοπα χρήματα σε υποθέσεις που δεν θα προσέφεραν κάτι. Προς το παρόν η μη απόδοση του 10% εδώ και πέντε χρόνια δεν μας το επιτρέπει αυτό.

Επισυνάπτονται τα σχετικά, απόφαση και βαθμολογίες.

2E6D4264-0FC8-47A6-8A61-49D40254069E

77F2C782-4D12-4B1E-80BE-FAB49B781761

B22A4838-77F4-40B8-9698-3442D25E8065

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση