Η ΑΕΛ συντάσσεται και συμφωνεί απόλυτα με τις θέσεις του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. κου Μπουχλαριώτη που διατυπώθηκαν στην πρόσφατη επιστολή του, που δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", σχετικά με τα παιχνίδια που παίζονται στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (εθνικού & τοπικού) και τις επικείμενες αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών.
 
Η επιστολή χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Δυστυχώς από την ανακοίνωση της ΕΠΟ και μετά, ορισμένοι καλοθελητές παραπληροφορούν τις ομάδες και τους προέδρους αυτών διαδίδοντας σενάρια για ήδη δήθεν ειλημμένες αποφάσεις ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς. Θεωρώ αυτού του είδους τις προπαγανδιστικές πολιτικές άκρως ανήθικες, ιδίως τη δεδομένη χρονική στιγμή που υπάρχει μια αβεβαιότητα και αγωνία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, με σκοπό να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη της Διοίκησης της ΕΠΣΝΛ
 
Σε μεγαλύτερο βαθμό και με απώτερους σκοπούς αυτές οι πρακτικές επικρατούν το τελευταίο διάστημα και στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου όπου οι πιέσεις, η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων και την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών.
 
Οι ομάδες της Α' Εθνικής Γυναικών έπραξαν το καθήκον τους ζητώντας εξ αρχής συνάντηση με την ΕΠΟ ενώ παράλληλα κατέθεσαν και τις απόψεις τους στην Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου επισήμως και θεσμικά όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις, με σκοπό να προστατέψουν τους εαυτούς τους και την Ομοσπονδία από τα παράκεντρα των αποφάσεων και την πλήρη απεμπλοκή αυτών των αποφάσεων από οποιαδήποτε προεκλογικά παιχνίδια, που ενδεχομένως κάποιοι να επιθυμούν να παίξουν.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση