Με αφορμή τα 40 χρόνια από τον άδικο χαμό των δύο διεθνών άσων Κουκουλίτσιου και Μουσιάρη, το Σωματείο της ΑΕΛ και η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου αφιερώνουν την φετινή χρονιά στην μνήμη τους.
 
Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται φέτος με την φανέλα της να φέρει ειδικό σήμα για την συμπλήρωση των 40 χρόνων με το μήνυμα «40χρόνια ζουν... αυτοί μας οδηγούν» παραπέμποντας στο γνωστό σύνθημα των Ιερολοχιτών στο πανό που είχαν αναρτήσει σε εντός έδρας αναμέτρηση μερικές ημέρες μετά το τραγικό γεγονός.
 
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι αρχικά να τιμήσει την μνήμη των δύο αδικοχαμένων και έπειτα να παρακινήσει τους υγιείς φιλάθλους όλων των ομάδων και να ξεκινήσει μία καμπάνια για την αναζήτηση οπτικού υλικού της εποχής με την συμμετοχή των δύο Δημήτρηδων ώστε να έχουν τη δυνατότητα και οι νέες γενεές να απολαύσουν την ποδοσφαιρική μαγεία των δύο Λαρισαίων άσων, που τόσο εξυμνούν με τα λόγια τους όσοι είχαν την τύχη να τους απολαύσουν από κοντά.

Παραθέτουμε την καριέρα τους ώστε να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του υλικού από ιδιωτικές και προσωπικές συλλογές. Επίσης να αναφέρουμε ότι και οι δύο αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελπίδων το 1978-79. Για περισσότερες πληροφορίες ή αποστολή υλικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατασκευή του λογότυπου, θα πρέπει να ειπωθεί στον γραφίστα Νίκο Χουλιάρα, ο οποίος ανταποκρίνεται πάντα θετικά στο κάλεσμα του Σωματείου και προσφέρει τις υπηρεσίες του.

KARIERA K-M

 

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση