Με το πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στα γειτονικά Τρίκαλα έκλεισε η αυλαία των Διασυλλογικών πρωταθλημάτων με τους νεαρούς αθλητές Στίβου της ΑΕΛ που συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες να έχουν σαν στόχο την αποκόμιση εμπειριών εν όψη των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Λίγες ημέρες όμως πριν είχε διεξαχθεί στην Λάρισα το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Πανκορασίδων Α', με την Μαχά Αποστολία για την ΑΕΛ να σημειώνει την μεγαλύτερη επιτυχία, τερματίζοντας 1η στα 300μ. με χρόνο 44,55.

TRIKALA-2017 MAXA

 

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το πάθος του για τον αθλητισμό απέδειξε για ακόμα μία φορά ο δρομέας Αλέξης Παπαλεξίου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε αρκετούς αγώνες δρόμου. Συγκεκριμένα τερμάτισε 1ος στον 1ο Λασσάνειο δρόμος  10χλμ., 1ος στον Δρόμο υγείας 5χλμ. Βόλου, 2ος στα 10χλμ. στον 8ο Ιπποκράτειο δρόμο, 2ος στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Ιωαννίνων και 2ος στα 5χλμ, του underamourrun.

PAPALEX-1 PAPALEX-4

Το ίδιο αξιόλογη παρουσία είχε σε αγώνες που συμμετείχε και ο μαραθωνοδρόμος της ΑΕΛ Αντώνης Κακαρόντζας ο οποίος στον 3ο ημιμαραθώνιο δρόμο Βόλου τερμάτισε 2ος με χρόνο 1:18:03, ενώ πρόσφατα τερμάτισε 1ος στα 11χλμ. με χρόνο 56:45.44 στον 1ο αγώνα δρόμου Κισσάβου.

PAPALEX-5 PAPALEX-2 PAPALEX-3

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση