Πολυπληθής παρουσία είχε το Σωματείο της ΑΕΛ στο RunGreece της Λάρισας, το πρώτο για το 2017. Μία διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου, αθλητές και όχι μόνο, όλων των ηλικιών. Το RunGreece έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες και μαζικότερες εκδηλώσεις στην πόλη της Λάρισας.

Η ΑΕΛ συμμετείχε με αθλητές από όλα τα τμήματα με κύριο εκπρόσωπο το τμήμα Στίβου, από το οποίο υπήρξαν και κάποιες πολύ σημαντικές διακρίσεις.

RG-2 RG-6

Συγκεκριμένα ο υπεραθλητής της ΑΕΛ, Αλέξης Παπαλεξίου που συμμετείχε στον αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας του, τερμάτισε στην 3η θέση με χρόνο 17:21, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Παπαλεξίου τα τελευταία χρόνια έχει λάβει μέρος σε αρκετούς αγώνες διάθλου, τριάθλου, αντοχής και μαραθωνίους με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μερικές από τις πρόσφατες επιτυχίες του είναι η 2η θέση σε αγώνα 5χλμ. στην Νέα Υόρκη στην Αμερική, η 3η θέση στα 5χλμ. στον Μαραθώνιου της Λεμεσού όπως και η πρόσφατη 2η θέση στον αγώνα στην Γερμανία. Η χρονιά όμως δεν τελειώνει εδώ με τον αθλητή της ΑΕΛ να συνεχίζει την προετοιμασία του για την συμμετοχή του και σε άλλες σημαντικές διοργανώσεις, με κύριο στόχο δίαθλα και τρίαθλα διάπλους.

Ακριβώς πίσω από τον Παπαλεξίου και στην 4η θέση τερμάτισε ο νεαρός αθλητής Στίβου της ΑΕΛ Βασίλης Κανάκης, με χρόνο 18:05, πραγματοποιώντας έναν πολύ καλό αγώνα και προσπαθώντας σε όλη την διαδρομή να μείνει κοντά και να προσπεράσει τον έμπειρο Παπαλεξίου που προπορευόταν. Ο Κανάκης που προπονείται με τον Χρήστο Γκόλτσιο θα συμμετέχει τις επόμενες ημέρες και στην 2η φάση του σχολικού πρωταθλήματος στα 800μ. με πολλές ελπίδες για πρόκριση και στην τελική φάση.

Στα αγωνιστικά τώρα το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει και η χρονιά στον ανοιχτό στίβο με τα Πολύαθλα των Παμπαίδων-Πανκορασίδων Β' και στην συνέχεια ακολουθούν τα υπόλοιπα Διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση