ARGOS

Πολύ καλή παρουσία είχε η αποστολή της ΑΕΛ στο Άργος Ορεστικό όπου διεξήχθη το νέο διευρυμένο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Σύνθετα Πανκορασίδων Α'(2000-01).

laki-1 laki-2

Η Δήμητρα Λάκη κατέκτησε την 1η θέση στο Πένταθλο Πανκορασίδων με 3340 βαθμούς, κάνοντας πολύ καλές προσπάθειες σε όλα τα αγωνίσματα. Η νεαρή αθλήτρια της ΑΕΛ έδειξε ότι μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερες επιδόσεις και στοχεύει πλέον σε ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

laki-3 laki-4

Στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. των Ανδρών η ομάδα της ΑΕΛ κατέκτησε την 2η θέση με χρόνο 44.20, με τους αθλητές Λάνταβο Σταύρο, Μασούρα Νικόλαο, Λαζάρου Γιάννη και Μαγριπή Χρήστο.

lantavos masou

Οι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν και στα 400μ. των Ανδρών εκεί όπου ο Μαγριπής  Χρήστος έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ατομικό ρεκόρ με 51.14 και κατετάγη 9ος, κερδίζοντας με αυτή του την επίδοση την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αρκετά καλά τα πήγε και ο Λαζάρου για την ΑΕΛ, ο οποίος κατετάγη 12ος με χρόνο 51.52.

lazarou magripis

Όλοι οι αθλητές αφιέρωσαν τις επιτυχίες τους στον προπονητής τους Χρήστο Γκόλτσιο και υποσχέθηκαν ανάλογη συνέχεια και στους επόμενους αγώνες.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΠ-ΠΚ Β' & ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΝΙ

Επίσης να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο του Λαζάρου διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ η Α' Φάση στο Πολύαθλο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων Πανκορασίδων Β' (2002-03), όπως και αγώνες στην κατηγορία Μίνι.
Η ομάδα της ΑΕΛ συμμετείχε με 19 αθλητές στους Παμπαίδες και 6 αθλήτριες στις Πανκορασίδες.

 ppb pkb

Στους Παμπαίδες η ΑΕΛ κατετάγη 1η με 139 βαθμούς και στις Πανκορασίδες 3η με 126 βαθμούς.
Ατομικά ξεχώρισαν:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Κουτσοσταύρος Δημήτριος 2η Θέση, 25 Βαθμούς
Νικολακούλης Ιωάννης 5η Θέση, 22 Βαθμούς
Ζαρογιαννης Κωνσταντίνος 6η Θέση, 21 Βαθμούς

ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Τσακιρίδου Νικολέτα 1η Θέση, 28 Βαθμούς

mini-1 mini-2

Όλοι οι νεαροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην πρώτη τους παρουσία σε επίσημο αγώνα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 23 Μαΐου, όπου θα διεξαχθεί η Β' Φάση των αγώνων.

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση