ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.07.2010
 
Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ αποκτά σταθερή ποδοσφαιρική στέγη
 
Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του μητρικού σωματείου «ΑΕΛ 1964» βρίσκουν επιτέλους σταθερή ποδοσφαιρική στέγη και θα εδρεύουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στις εγκαστάσεις του LARISSA SPORTS CENTER στην Τερψιθέα.
 
Μια σημαντική ημέρα θα είναι η 20η Ιουλιου 2010 για την μητέρα ΑΕΛ, την «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ. 1964», καθώς θα υπογραφεί η σύμβαση τετραετούς μίσθωσης (με προοπτική ανανέωσης) από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ.κ. Ανδρέα Λιόντο και Ζήση Χελιδώνη και από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας «Λάρισα Άθληση Α.Ε.» κ. Μάνο Καγγά που θα επισφραγίσει την έναρξη μιας νέας εποχής για το πρώτο τη τάξει σωματείο του νομού μας. 
 
Σε μια προσπάθεια φιλόδοξη και πρωτοποριακή για τα αθλητικά δεδομένα της περιοχής, τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου της μητέρας ΑΕΛ θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα σε ένα υπερσύχρονο και πληρέστατο αθλητικό κέντρο που περιλαμβάνει εκτός των αμιγώς ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων (μεταξύ των οποίων και το μοναδικό στον νομό μας στεγασμένο γήπεδο ποδοσφαίρου), στεγασμένη πισίνα 25 μέτρων, πλήρως οργανωμένο γυμναστήριο, αίθουσες διδασκαλίας, εστιάσεως, φυσιοθεραπείας και πλήθος άλλων παροχών.
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ τις βέλτιστες συνθήκες ποδοσφαιρικής προπόνησης και ολοκληρωμένη αθλητική κάλυψη, όπως αυτά επιβάλλονται από το πνεύμα της εποχής μας, αλλά πρωτίστως από το όνομα και την ιστορία του Σωματείου μας. Με αυτή τη φιλοδοξία, ξεκινούμε τη συνεργασία μας με την νέα ποδοσφαιρική έδρα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, το Larissa Sports Center και προσκαλούμε τόσο τους εκπροσώπους του τύπου όσο και τους φίλους του σωματείου μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους κατά την συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων των δύο πλευρών κ.κ. Ανδρ. Λιόντου και Μ. Καγγά αύριο 20.07.2010 και ώρα 15:30 στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center.
 
Η παρουσίαση του προπονητικού τημ της Ακαδημίας της ΑΕΛ και η έναρξη των εγγραφών των αθλητών (που δεν θα είναι απεριόριστες για λόγους διασφάλισης υψηλού επιπέδου ποιότητας) θα ανακοινωθούν με νέα ανακοίνωση προσεχώς. 

Επόμενοι Αγώνες

Ποδόσφαιρο Γυναίκες: ΑΕΛ - Αβαντίδες Χαλκίδας, Κυριακή 12 Φεβρουάριος, Νεάπολη 15:00 - 17:00