Το Σωματείο της ΑΕΛ και το προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας ποδοσφαίρου συγχαίρει τον νεαρό τερματοφύλακα Λάμπρο Αντωνόπουλο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στην αγαπημένη μας ομάδα.
 
Είναι το δεύτερο βήμα δικαίωσης του Λάμπρου, αφού προηγήθηκε η κλήση του στην εθνική ομάδα Κ-14 προ διετίας, ο οποίος από την ηλικία των εννέα ετών φοράει την φανέλα της ΑΕΛ καλλιεργώντας το ταλέντο του, επιδεικνύοντας τεράστια εργατικότητα και θέληση για πρόοδο, πειθαρχώντας πάντα στις οδηγίες των προπονητών τόσο των ηλικιακών του τμημάτων όσο και του προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας Χρήστου Μιχαήλ.
 
Με την ευκαιρία που μας δίνεται οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια τον πρωταθλητή τερματοφύλακα της ΑΕΛ για την εξαιρετική του προσφορά στην ανάδειξη τερματοφυλάκων (είχε προηγηθεί χρονικά ο Σουλούκος), αλλά και το σύνολο των προπονητών της ακαδημίας της ΑΕΛ οι οποίοι αποδεικνύουν συνεχώς ότι με υπομονή, σταθερότητα και πλάνο επιτυγχάνονται οι στόχοι μας, παρά την μηδενική συνεισφορά της ΠΑΕ σε θεσμικές της υποχρεώσεις.
 
Λάμπρο σου ευχόμαστε τα καλύτερα, να έχεις υγεία και να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά με την ίδια ταπεινότητα που έδειχνες πάντα.
 
ANT-1 ANT-3

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση