Μετά από πέντε ημέρες παραμονής στο Νις της Σερβίας, τα δύο παιδικά τμήματα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. επέστρεψαν στην πόλη της Λάρισας το βράδυ της Τρίτης. Το εγχείρημα του ταξιδιού στο Νις για τη διεξαγωγή διεθνών φιλικών αγώνων αποδείχτηκε άκρως εποικοδομητικό και χρήσιμο για όλη την αποστολή και ιδιαίτερα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αποκόμισαν εμπειρίες ζωής. Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, όλοι οι αγώνες είχαν πολύ υψηλό ανταγωνισμό, ρυθμό και ένταση, οι αγωνιστικοί χώροι ήταν άρτιοι, ενώ ευδιάκριτα ήταν τα στοιχεία της σέρβικης σχολής ποδοσφαίρου σε όλους τους αντιπάλους.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΑΕΛ κ14 – Ραντνίτσκι Νις 0-1

ΑΕΛ κ14 – Σχολή Ποδοσφαίρου Ρεάλ Μαδρίτης (Νις) 1-0

ΑΕΛ κ14 – Νάπρεντακ Κρούσεβατς 0-2

ΑΕΛ κ14 – Μεικτή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νις 0-0

ΑΕΛ κ13 – Ραντνίτσκι Νις 4-4

ΑΕΛ κ13 - Σχολή Ποδοσφαίρου Ρεάλ Μαδρίτης (Νις) 1-2

ΑΕΛ κ13 – Νάπρεντακ Κρούσεβατς 0-1

ΑΕΛ κ13 – Μεικτή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νις 3-1

SERBIA-2

Εξωαγωνιστικά, η αποστολή της Α.Ε.Λ. ήταν άψογη, με τους νεαρούς αθλητές να επιδεικνύουν πλήρη συναίσθηση του σκοπού του ταξιδιού και της ομάδας που εκπροσωπούν και να αποδεικνύονται άξιοι πρεσβευτές της αγαπημένης μας ομάδας στη γειτονική χώρα.

Στην αποστολή της κ13 συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βογιατζάκης, Μακρυγιάννης, Πετσούλας, Στάμος, Κούκος, Παρασκευούδης, Κατσής, Γκούμας, Καματσέλος, Λίτσιος, Λυγούρας, Γκιάτα, Κυρίτσης, Σιάτρας, Τσιούπρος, Πατρικιάδης, Ρήτας, Μηλίγκας. Στην αποστολή της κ14 συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκούμας, Νικολακούλης, Ντούφας, Μπούρας, Μακρής, Χουλιαρόπουλος, Γώγος, Τσιπνής, Χατζηβασίλης, Κωστόπουλος, Μπουχλαριώτης, Ντούρας, Νταμπαλέτσιος, Ταμπόσης, Προβίδας, Μαριγκούδης, Ζαμπέτας, Ριζούλης, Δεδούσης, Στάθης. Στην αποστολή συμμετείχαν οι προπονητές των τμημάτων Βασίλης Πάνος και Θανάσης Κυριλλίδης, καθώς επίσης και οι διοικητικοί του Σωματείου και έφοροι του τμήματος ποδοσφαίρου Γιάννης Δήμας και Γρηγόρης Σοφός.

Τέλος, η ακαδημία ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή με τις εθνικές ομάδες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, με ελληνική υπηκοότητα πλέον και μακρά πετυχημένη θητεία σε ομάδες όλων των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Dragan-Bure Mitrovic , για την συνεισφορά του στη διοργάνωση και τη διεκπεραίωση τόσο των αγώνων της ομάδας μας όσο και της διαμονής της στο Νις, όπως επίσης και στον αδερφό του, σύμβουλο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων του Νις, Dejan Mitrovic για την πολύτιμη βοήθεια του.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση