Λευκή ισοπαλία απέσπασε η ΑΕΛ στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος, απέναντι στην ΑΕΚ του γνώριμου και πρώην προπονητή της ομάδας, Νίκου Γκαλίτσιου. Ο αγώνας διεξήχθη στο Σεραφείδιο το Σάββατο το απόγευμα.

Σε έναν αγώνα με πολύ καλό ρυθμό και δυνατές μονομαχίες, η ΑΕΚ είχε την υπεροχή των κινήσεων χωρίς όμως να μπορεί απειλήσει ιδιαίτερα τους βυσσινί. Σε δύο περιπτώσεις όπου η άμυνα της ΑΕΛ αδράνησε, η Γαβριηλίδου κατέβασε τα ρολά.

Η ΑΕΛ προσπάθησε μετά το 30' να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, όμως η κόκκινη κάρτα στην Κούρια με 2η κίτρινη, της έκοψε τη φόρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο φυσικά ο αγώνας εκτυλίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για τους γηπεδούχους, με την ΑΕΛ να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις και μάλιστα αρχικά έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία, ενώ στο 80' η Παυλοπούλου αναγκάστηκε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ώστε να μην επιτρέψει στην Yaneva να σκοράρει απέναντι στην τερματοφύλακα της.

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Βλάχος, τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα και ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας.

Για την ΑΕΛ, Δημήτρης Βλάχος
Ξεκίνησαν: Γαβριηλίδου, Κόντου, Κούρια, Καπαρέλη, Νικολαΐδου, Yaneva, Ρουμελιώτη, Σκωτεινιώτη, Grivaz, Zheleva, Kioko
Αλλαγές: Γιαννή, Μίσσια
Στον πάγκο βρέθηκαν: Σιβούδη, Μπάγκα, Ζαχείλα, Καραλεξίδου, Μπουλμπούλη, Στυμονιάρη,

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της ΑΕΚ για την άψογη φιλοξενία της και μάλιστα σε ένα γήπεδο στολίδι, με την παρουσία αρκετών φίλων της ΑΕΚ.

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από την Δυτική Αττική, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με πολλές και δύσκολες φάσεις.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αγωνιστεί κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση