Με εμφατικό τρόπο τελείωσε το πρωτάθλημα η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική των play-off με σκορ 4-0 επί των Αβαντίδων Χαλκίδας.

Με φόρα από την πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Κρήτη, οι βυσσινί παρουσιάστηκαν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους για να αντιδράσουν.
Το σκορ άνοιξε η Strubelova στο 10’ με σουτ μετά από σέντρα της Musto και η ίδια παίκτρια στο 35’ έκανε το 2-0 μετά από κάθετη της Castanon.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν όμως οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου είχανε άγριες ορέξεις και αφού αρχικά η Strubelova σημάδεψε το δοκάρι, έκανε το 3-0 στο 55' με ωραίο σουτ της Musto εκτός περιοχής για να έρθει λίγα λεπτά μετά η Seara και στο 60' για να κάνει το 4-0 με πολύ όμορφη λόμπα εκτός περιοχής και έτσι να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΛ.

Με το σφύριγμα της λήξης παίκτες και τεχνικό τιμ πανηγύρισαν όχι μόνο για τη μεγάλη νίκη αλλά και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης η οποία αποτελεί, όχι μονάχα για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ την μεγαλύτερη επιτυχία της αλλά και για ολόκληρο το λαρισινό αθλητισμό, σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Στο γήπεδο για ακόμα μία φορά βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει και να υποστηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών της ΑΕΛ, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Κόντου, Σωτηριάδη, Νικολαΐδου, Παυλοπούλου, Castanon, Γούλα, Seara, Musto, Strubelova
Αλλαγές: Τσαραντάνη, Μούκα, Ντάβου, Καραλεξίδου

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα σε ένα αρκετά δύσκολο αγώνα, με ένταση πάθος και δύναμη.

Με αυτόν τον αγώνα ολοκληρώθηκαν και οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας και πλέον απομένει μονάχα ο διεθνής φιλικός αγώνας που θα δώσει η ΑΕΛ, την Κυριακή 5 Ιουνίου στο στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο του 4ου Τουρνουά Φιλίας #NoMore.

AV-2

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση