Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσε η ΑΕΛ, η οποία αυτή τη φορά επικράτησε άνετα με σκορ 0-6 επί της Καστοριάς στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού.

 Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήτανε κάπως νευρική και φλύαρη και δεν τελείωνε σωστά τις φάσεις που δημιουργούσε.
Τελικά η Strubelova κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 19’ με ψύχραιμο πλασέ, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από ασίστ της Castanon.
Λίγα λεπτά μετά η Γούλα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σουτ ενώ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις η Ρήγα δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιές, με το 0-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι βυσσινί βγήκανε πιο αποφασισμένες στον αγωνιστικό και έκαναν το 0-2 με την Λάσκου με σουτ εκτός περιοχής στο 48'. Σε εκείνο το διάστημα οι γηπεδούχοι πίεσαν και απείλησαν την άμυνα της ΑΕΛ, όμως η Βλασιάδου καθάρισε σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό αφύπνισε την ΑΕΛ η οποία θέλησε να καθαρίσει τον αγώνα και το κατάφερε με την Γούλα στο 62' με πολύ δυνατό σουτ από μακριά για το 0-3, με την Strubelova στο 68' με κοντινό πλασέ για το 0-4, με την Seara στο 82' για το 0-5 και τέλος με την Musto στο 89' για το 0-6.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Βασίλη Πάνου είχε μία πολύ καλή παρουσία με μεγάλα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου και με καλό ρυθμό.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκινήσαν: Βλασιάδου, Νικολαΐδου, Seara, Ρήγα, Τσαραντάνη, Παυλοπούλου, Castanon, Γούλα, Musto, Μούκα, Strubelova
Αλλαγές: Σωτηριάδη, Λάσκου, Ντάβου, Κρητικού
Στον πάγκο βρέθηκαν: Κόντου, Καραλεξίδου, Μακεντούδη

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από την Πέλλα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα της Καστοριάς για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική οι βυσσινί θα υποδεχθούν την Δόξα Δράμας 2016. Η αγωνιστική έχει οριστεί να γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Νεανίδων.

KAST-1

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση