Τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας από την Βέροια φιλοξένησε η ΑΕΛ την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Η ομάδα που Βασίλη Πάνου παρόλο τα πολλά προβλήματα που είχε όλες τις προηγούμενες ημέρες, επικράτησε άνετα με το ευρύ 10-0.

Η ομάδα από την Βέροια παρά τη διαφορά στην δυναμικότητα έπαιξε ανοιχτά και προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Όμως η ΑΕΛ κατάφερε να σκοράρει νωρίς και έτσι έφτασε σε μία άνετη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 5-0.

Τα γκολ για την ΑΕΛ σημείωσαν από τέσσερα οι Nafula και Rybanska και από ένα οι Musto και Γούλα.

Στα θετικά της αναμέτρησης και ο χρόνος συμμετοχής που πήρανε η Νίκη Μίσσια η οποία επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία αλλά και η πρώτη επίσημη συμμετοχή της Ειρήνης Μακεντούδη που είναι γεννημένη το 2006.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για ακόμα μία φορά τη διοίκηση του Σωματείου του Απόλλωνα Λάρισας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Τερζούδη για την παραχώρηση του γηπέδου της Φιλιππούπολης, όπως και τον κο Παναγιώτη Δοξόπουλο για την συνεργασία και φιλοξενία του σε όλους τους αγώνες που η ΑΕΛ χρησιμοποίησε φέτος το γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος

Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Νικολαΐδου, Λάσκου, Σωτηριάδη, Ρήγα, Παυλοπούλου, Τσαραντάνη, Musto, Γούλα, Nafula, Rybanska
Αλλαγές: Κόντου, Ογκίτσι, Μίσσια, Μακεντούδη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πίσπα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτα από την Καρδίτσα, σε ένα εύκολο απόγευμα.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι την Τετάρτη 2 Ιουνίου όπου θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου στην εξ'αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που είχε η ομάδα.

ael-varv-2

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση