Την Βασίλισσα Θράκης υποδέχτηκε η ΑΕΛ την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Γυναικών, με τους βυσσινί να επικρατούν άνετα με σκορ 9-0.

Η ΑΕΛ επηρεασμένη από τους συνεχόμενους αγώνες αλλά και από το άτυχο αποτέλεσμα στη Δράμα, ξεκίνησε τον αγώνα υποτονικά και επιφυλακτικά, με τον αντίπαλό της να παρατάσσεται αμυντικά και με στόχο να προφυλάξει τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μην απειλούν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά η εορτάζουσα Χρύσα Λάσκου κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να νικήσει την αντίπαλη πορτιέρο και με το 2-0 να κλείσει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου εμφανίστηκαν μεταμορφωμένες στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα πιο απελευθερωμένες, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να φτάσει το δείκτη του σκορ στο 9-0. Για την ΑΕΛ τα γκολ σημείωσαν από δύο οι Musto και Rybanska και από ένα οι Γούλα, Νικολαΐδου και Nafula.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για ακόμα μία φορά τη διοίκηση του Σωματείου του Απόλλωνα Λάρισας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Τερζούδη για την παραχώρηση του γηπέδου της Φιλιππούπολης.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Πίσπα, Ρήγα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Γούλα, Λάσκου, Σκοτεινιώτη, Musto, Nafula, Rybanska, Σιάχου
Αλλαγές: Τσαραντάνη, Κόντου, Τσιάρα, Νικολαΐδου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Μίσσια, Λατίφι

Πολύ καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από την Πιερία, σε ένα εύκολο απόγευμα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

IMG 5341

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση