Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την απονομή του κυπέλλου, η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους - χορηγούς, συνεργάτες, υποστηρικτές και απλούς φίλους της ομάδας - που συνέδραμαν με διάφορους τρόπους κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο και βοήθησαν την ομάδα να βρεθεί στην Α' Εθνική.

Ξεκινώντας από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κ.κ. Γάτσιου Άννα, Γκουνέλα Γιώργο και Ντριγκόγια Βασίλη, οι οποίοι καθημερινά ήταν δίπλα στην ομάδα και έδιναν λύσεις στα διάφορα πρόβλημα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας για την πολύτιμη οικονομική στήριξη που προσέφεραν.
Τον επίσημο χορηγό της ομάδος ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΟΥ, τις εταιρείες χορηγούς φανέλας, Cafe-Bar "ΟΞΥΓΟΝΟ", Νυχτερινό κέντρο "ΤΟ ΠΑΣΑΓΙΟ" και Cafe Passerella.
Τους χορηγούς αγώνων Europa Security και Συνεργείο καθαρισμού Βασίλης Χατζής όπως και τους χορηγούς υποστήριξης που βοήθησαν και αυτοί με τον τρόπο τους:
Φροντιστήριο ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ, Γυμναστήρια SPRINTERSS, Ταβέρνα ΝΤΑΛΑΚΑΣ, Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Λάρισας, Φωτογραφείο Νίκος Κούτρας, Εστιατόριο ΕΛΙΞΗΡΙΟ, Ψησταριά "Στου ΚΟΡΩΝΑ", Ψητοπωλείο "ΦΑΓΑΔΗΜΟΣ", Εστιατόριο "ΡΟΔΙ", Ουζερί "Η ΜΟΥΧΑ", Κοντοσούβλι "ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ" και τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας για την παραχώρηση του Σταδίου Αλκαζάρ, σε διοίκηση και προσωπικό αυτού για την άψογη συνεργασία και την καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όπως και στον Δήμο Λαρισαίων για την παραχώρηση του Αθλητικού κέντρου Γ.Μητσιμπόνας για τις ανάγκες των προπονήσεων. Δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες της φετινής επιτυχίας από δύο φορείς της πόλης που στάθηκαν στο πλευρό της ΑΕΛ και βοήθησαν τα μέγιστα με την συνεργασίας τους.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και τα μέλη της ομάδας που φέτος η πληρότητα του τεχνικού τιμ, άγγιξε επίπεδα επαγγελματικής ομάδας.
Τον προπονητή της ομάδας Αχιλλέα Μαστοροδήμο, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Βασιλείου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Μιχαήλ, τον γυμναστή Άκη Οικονόμου, τον αναλυτή των αγώνων Βασίλη Πάνο, τον scouter Νέστορα Χατζηνέστορα, την Γενική αρχηγό Αθανασία Τσακνάκη, τον υπεύθυνο τύπου Δημήτρη Αγραφιώτη, την φροντιστή της ομάδος Κατερίνα Τασιούλη και την Αναστασία Τσία ως βοηθητικό προσωπικό.

Επίσης σπουδαίο ήταν και το έργο που προσέφεραν και αξίζουν ξεχωριστής αναφοράς τα μέλη του ιατρικού τιμ της ομάδας, ο Ορθοπεδικός Χειρούργος κος Παλαιοχωρλίδης Ηλίας, ο Καρδιολόγος κος Πικρός Κωνσταντίνος, οι Φυσικοθεραπευτές κ.κ. Ζαχαρής Γιώργος και Ραχωβίτης Θεόφιλος, η διατροφολόγος κα Σταυράκη Μαρία όπως και το Φαρμακείο Χολέβας Δημήτριος επί της Υψηλάντου 2, για την παροχή του φαρμακευτικού υλικού.
Επιπλέον ευχαριστούμε για την συνεργασία και την συμβολή τους στην διεξαγωγή των αγώνων, τον γιατρό των αγώνων Ορθοπεδικό Χειρούργο κο Αλβανό Στέλιο, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού, παράρτημα Λάρισας όπως και την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πολύ σημαντική όμως ήταν και η προσφορά των ανθρώπων που βοήθησαν εθελοντικά την ομάδα με διάφορους τρόπους και τους ευχαριστούμε θερμά.
Τον ταμία της ομάδας Γιώργο Τηλιόπουλου και τους φίλους τη ομάδας, Βαγγέλη Ρωμανό, Πασχάλη Μάντη, Κώστα Τσομάκο και Φώτη Βακιρτζηδέλη.

Τέλος αναφορά θα πρέπει να κάνουμε και στην ΠΑΕ ΑΕΛ για την παραχώρηση του Λεωφορείου της ομάδας, την ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ για την παραχώρηση του AEL FC ARENA για τις ανάγκες της φιέστας όπως και στην Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας για την συνεργασία της τόσο στην διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Φιλίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου όσο και για την συμμετοχή των τμημάτων της Ακαδημίας κοριτσιών στα Τουρνουά Ακαδημιών της Ένωσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό η συλλογικότητα και η συμμετοχικότητα ήταν αυτή που έκανε την ομάδα να ξεχωρίζει και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ευελπιστούμε του χρόνου η οικογένεια της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, ώστε να έχει όλη εκείνη την βοήθεια που θα χρειαστεί, στο δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα στην Α' Εθνική.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

PANOY    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΦΑΝΕΛΑΣ

PASARELA           OXYGONO       PASAGIO

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

XATZIS    europa   

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

  NTALAKAS  SIMETRIA  SPRINTERS-2

 KTEL  KOYTRAS

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση