×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Τελευταία προπόνηση χθες για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με την πραγματοποίηση διτέρματος με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν τρία εικοσάλεπτα ενώ συμμετοχή στην προπόνηση είχαν και αρκετές αθλήτριες των εθνικών ομάδων ώστε να έχει την δυνατότητα ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Μπατσίλας Δημήτριος που βρέθηκε στο στάδιο, να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Ε.Α.Κ.Λ. για την παραχώρηση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου Αλκαζάρ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα συμμετείχαν περίπου 35 αθλήτριες στην Γυναικεία ομάδα και 20 αθλήτριες στην Ακαδημία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική του αθλήματος στην πόλη της Λάρισας όπως και την ανάγκη για την δημιουργία του τμήματος.

Το νέο ραντεβού θα δοθεί τον Αύγουστο με την έναρξη της προετοιμασίας και την συνέχιση των δοκιμών για αθλήτριες άνω των 15 ετών.

Επίσης ενημερώνουμε ότι η Ακαδημία της γυναικείας ομάδας (ηλικίες 2001-2006) θα ξεκινήσει τις προπονήσεις της, την Δευτέρα 18 Αυγούστου. Για περισσότερα θα υπάρξουνε σχετικές ανακοινώσεις.

Η διοίκηση της ΑΕΛ εύχεται σε όλες τις νεαρές αθλήτριες που συμμετείχαν στις προπονήσεις, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και καλό καλοκαίρι.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση