Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ ανακοινώνει τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 28χρονο γκαρντ, Μιχάλη Πολίτη, που συνέβαλε και από την πλευρά του τα μέγιστα την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην πετυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο Πολίτης αγωνίζεται στην ΑΕΛ από τη δεύτερη χρονιά της ομάδας στη Γ' Εθνική (περίοδος 2014-15) και θα συνεχίσει να φορά τα βυσσινί για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΙΤΗ
«Η τελευταία χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για την ΑΕΛ και θεωρώ ότι δώσαμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας για να κάνει η ομάδα την πορεία που έπρεπε. Η επόμενη χρονιά παραμένει πρόκληση για να έρθει η ΑΕΛ στη θέση που της αξίζει. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα πετυχημένο σύνολο και μία ομάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά μου θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή της Διοικούσας Επιτροπής και του τεχνικού επιτελείου προς το πρόσωπό μου και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να έχουμε μία πορεία στο πρωτάθλημα αντάξια της ΑΕΛ και να διεκδικήσουμε αυτό που αναλογεί σε εμάς αλλά πάνω απ' όλα στην ομάδα.»

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση