Φιλικοί αγώνες Ακαδημίας ΑΕΛ στη Χ.Α.Ν.Θ.

20150110 141905

Φιλικούς αγώνες έδωσαν το Σάββατο 10/1 οι αθλητές τριών τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ Α.Ε.Λ. με τα αντίστοιχα της Χ.Α.Ν.Θ. στις εγκαταστάσεις της δεύτερης στην Θεσσαλονίκη. Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων, αγωνίστηκαν και κατάφεραν να γευτούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους ως ομάδα.

Το τμήμα Μίνι γεννηθέντων το 2003 της Α.Ε.Λ. κατάφερε να κερδίσει με σκορ 84-22 έναντι του αντίστοιχου της Χ.Α.Ν.Θ., ενώ αυτό του 2004 με μόλις τέσσερις πόντους διαφορά, έδωσε τη νίκη στην ομάδα της συμπρωτεύουσας με σκορ 42-38. Ακολούθησε αγώνας μεταξύ των τμημάτων Παμπαίδων των δύο Σωματείων, που βρήκε νικητές τους νεαρούς της Χ.Α.Ν.Θ.

Οι μικροί αθλητές με τους προπονητές κ. Λαλάκη, κ. Τριανταφύλλου και κα Νταουντάκη επισκέφτηκαν το Μουσείο Μπάσκετ που εδρεύει στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα, θαύμασαν μετάλλια και διπλώματα ομάδων, προσωπικά αντικείμενα και φωτογραφίες μεγάλων προσωπικοτήτων της καλαθοσφαίρισης που έγραψαν ιστορία.

Η καλή συνεργασία με άλλα σωματεία και η διεξαγωγή αγώνων είτε σε φιλικό είτε σε ανταγωνιστικό επίπεδο σε αυτές τις ηλικίες, πλαισιωμένες με ποιοτικού χαρακτήρα δραστηριότητες, συμβάλλει στην εξέλιξη των μικρών αθλητών σε αγωνιστικό-αθλητικό επίπεδο και όχι μόνο.

Η Διοίκηση και οι προπονητές προγραμματίζουν και άλλες στοχευμένες δράσεις για τους αθλητές των Τμημάτων Υποδομής της Α.Ε.Λ. στο εγγύς μέλλον.

Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν :

2001 : Αγοραστός Κωνσταντίνος, Αρβανίτης Ανέστης, Αρβανίτης Αντώνης, Ζάρκος Άγγελος, Ζιαβλιάκης Παναγιώτης, Καλαμάκης Ιωάννης, Λάιος Ιωάννης, Μακρής Στέφανος, Μπονίτσης Παντελής, Νασιώκας Δημήτριος, Νταής Κωνσταντίνος, Τσουλούφης Βασίλειος, Χρόνης Γεώργιος και Αρζουμανίδης Κυριάκος.

2003 : Χατζής Ηλίας, Ζάρκος Αντώνης, Παπαδημητρίου Δημήτριος, Τσέλιος Βασίλειος, Παπαδούλης Αχιλλέας, Ζάχος Ραφαήλ, Μπαλόκας Σπύρος, Μαργαριτόπουλος Νικόλαος.

2004 : Κόντος Κωνσταντίνος, Δρόσος Δημήτριος, Λάιος Μάριος, Σιμόπουλος Νικόλαος, Δούκας Ιωάννης, Αργυρόπουλος Παναγιώτης, Σαματζής Ζήσης, Χρόνης Αλέξανδρος, Σαμαράς Μιχαήλ, Κωτούλας Γεώργιος.

Εγχειρίδιο Μπάσκετ Πρώτη μπάλα

Χανθ.ΑΕΛ 

2003ΧΑΝΘ

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση