Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του Σωματείου με τους κάτωθι προπονητές:
Α) Βασιλείου Ιωάννη (αρχιπροπονητής)
Β) Μιχαήλ Χρήστο (προπονητής τερματοφυλάκων)
Γ) Οικονόμου Τριαντάφυλλο
Δ) Γούλα Κωνσταντίνο
Ε) Πάνο Βασίλειο
Στ) Κυριλλίδη Αθανάσιο
 
Επίσης, στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης της λειτουργίας της ακαδημίας, το μεγαλύτερο ηλικιακό τμήμα, η Κ-16 (γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003), θα στελεχωθεί και με γυμναστή (Οικονόμου) πέραν του προπονητή (Βασιλείου). 
Ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων ορίζεται για τα αγωνιστικά τμήματα η 21η-8-2017 και για τα μη αγωνιστικά τμήματα η 4η-9-2017.

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στα πλαίσια της ουσιαστικής και συνεχούς προσπάθειας για την αναβάθμιση της αλλά και για την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας σχολών ποδοσφαίρου. Οι τρεις επίσημες σχολές της ΑΕΛ θα λειτουργήσουν σε Ελασσόνα, Φάρσαλα και Καρδίτσα. Συγκεκριμένα οι σχολές θα λειτουργήσουν με τα πρότυπα της Ακαδημίας της ΑΕΛ με προπονητές-υπευθύνους άμεσους συνεργάτες της.

Και οι τρεις σχολές θα οργανωθούν και θα λειτουργούν στα πρότυπα της κεντρικής Ακαδημίας, με το κεντρικό προπονητικό πρόγραμμα με στόχο την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και ανάδειξη αθλητριών που θα στελεχώσουν την ΑΕΛ στο μέλλον. Καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς θα γίνονται έλεγχοι εφαρμογής του προπονητικού προγράμματος αλλά και των στάνταρ λειτουργίας των σχολών, θα διοργανώνονται εσωτερικά τουρνουά ενώ θα γίνονται και επισκέψεις των προπονητών της κεντρικής Ακαδημίας στις σχολές για την πραγματοποίηση προπονήσεων.

Η ΑΕΛ, συνώνυμο των υποδομών και της ανάδειξης ταλέντων, είναι μία νέα δύναμη στον χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου που τολμάει και επενδύει στην ανάπτυξη του αθλήματος και φιλοδοξεί μέσα από τέτοιες ενέργειες να καθιερωθεί ως μία παραδοσιακή δύναμη και στο Γυναικείο ποδόσφαιρο. Το Γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά και παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη, αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους άσκησης των νεαρών κοριτσιών με σημαντικά οφέλη για την σωστή ανάπτυξη του σώματος ενός παιδιού, βελτίωσης της μυϊκής μάζας και της οστικής πυκνότητας, με αρκετές έρευνες να δείχνουν την καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος και προφύλαξης μελλοντικά από καρδιοαγγειακά και εγκεφαλικά επεισόδια, ενώ παράλληλα τους προσφέρει την δυνατότητα να εξελίξουν σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα τους όπως εξωστρέφεια, αυτοπεποίθηση, ομαδικότητα, συνεργασία, πειθαρχεία, σεβασμό, επιμονή, υπομονή και θάρρος.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με αναλυτικές πληροφορίες για κάθε Σχολή ξεχωριστά. Προς το παρών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο 6973826490.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/7/17

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ.» καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 13.07.2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" με θέματα:

1. Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης
2. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Παρατηρήσεις:
• Δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.
• Στις αρχαιρεσίες δύνανται να συμμετέχουν (εκλέγειν/εκλέγεσθαι) τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Σωματείο έως και την 31.12.2016.

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο :
Αγορογιάννης Κωνσταντίνος
Βαλιάκος Γεώργιος
Βράκας Αθανάσιος
Γιολδάσης Αναστάσιος
Γκουνέλας Λάμπρος
Δήμας Ιωάννης
Κανάκης Αθανάσιος
Καραβίδας Σωτήριος
Λιντέρης Νικόλαος
Λουντρούδης  Πάρης
Μαρούδας Δημήτριος
Μουλάς Γεώργιος
Μπαζής Γεώργιος
Νάκας Γεώργιος
Παππάς Δημήτριος
Σαΐνης Ιωάννης
Σδράκας Νικόλαος
Σοφός Γρηγόρης
Τσαγκάλης Αντώνιος
Τσακνάκη Αθανασία
Τσία Αναστασία
Τσιούφης Ιωάννης
Χολέβας Δημήτριος
Χριστοφιλίδης Ευδαίμων
 
Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή :
Καραναστάσης Ευάγγελος
Νταναβάρας Παντελής
Τριανταφύλλου Αναστάσιος
 
 
 
                                                                                                     Για το Δ.Σ.

                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΑΓΚΑΛΗΣ                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΚΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ.» καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη  13.07.2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου “ΔΙΟΝΥΣΟΣ»  με θέματα:

1.        Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης
2.        Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Παρατηρήσεις:
•        Δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.
•        Στις αρχαιρεσίες δύνανται να συμμετέχουν (εκλέγειν/εκλέγεσθαι) τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Σωματείο έως και την 31.12.2016.
•        Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να πραγματοποιηθεί εγγράφως στο μέιλ του Σωματείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Δευτέρα 10.07.2017.

                                                                                             Για το Δ.Σ.
                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                        ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΑΓΚΑΛΗΣ                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΚΑΣ

Ο κ. Αντώνης Πριόνας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά στις 30/6 (18:00), 1/7 (10:00 & 18:00) και 2/7 (10:00).

Ανάμεσά τους και δύο παίκτριες της ΑΕΛ. Οι νεαρές Σοφία Σακελλάρη και η Παναγιώτα Βλασιάδου θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να συμμετέχουν στο χτίσιμο της νέας Εθνικής κορασίδων εν όψη των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι νέες αυτές κλήσεις έρχονται να επιβραβεύσουν την δουλειά και τους κόπους των δύο νεαρών αθλητριών και να καταδείξουν τον σωστό δρόμο και στις υπόλοιπες παίκτριες.

Μετά από πέντε ημέρες παραμονής στο Νις της Σερβίας, τα δύο παιδικά τμήματα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. επέστρεψαν στην πόλη της Λάρισας το βράδυ της Τρίτης. Το εγχείρημα του ταξιδιού στο Νις για τη διεξαγωγή διεθνών φιλικών αγώνων αποδείχτηκε άκρως εποικοδομητικό και χρήσιμο για όλη την αποστολή και ιδιαίτερα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αποκόμισαν εμπειρίες ζωής. Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, όλοι οι αγώνες είχαν πολύ υψηλό ανταγωνισμό, ρυθμό και ένταση, οι αγωνιστικοί χώροι ήταν άρτιοι, ενώ ευδιάκριτα ήταν τα στοιχεία της σέρβικης σχολής ποδοσφαίρου σε όλους τους αντιπάλους.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΑΕΛ κ14 – Ραντνίτσκι Νις 0-1

ΑΕΛ κ14 – Σχολή Ποδοσφαίρου Ρεάλ Μαδρίτης (Νις) 1-0

ΑΕΛ κ14 – Νάπρεντακ Κρούσεβατς 0-2

ΑΕΛ κ14 – Μεικτή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νις 0-0

ΑΕΛ κ13 – Ραντνίτσκι Νις 4-4

ΑΕΛ κ13 - Σχολή Ποδοσφαίρου Ρεάλ Μαδρίτης (Νις) 1-2

ΑΕΛ κ13 – Νάπρεντακ Κρούσεβατς 0-1

ΑΕΛ κ13 – Μεικτή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νις 3-1

SERBIA-2

Εξωαγωνιστικά, η αποστολή της Α.Ε.Λ. ήταν άψογη, με τους νεαρούς αθλητές να επιδεικνύουν πλήρη συναίσθηση του σκοπού του ταξιδιού και της ομάδας που εκπροσωπούν και να αποδεικνύονται άξιοι πρεσβευτές της αγαπημένης μας ομάδας στη γειτονική χώρα.

Στην αποστολή της κ13 συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βογιατζάκης, Μακρυγιάννης, Πετσούλας, Στάμος, Κούκος, Παρασκευούδης, Κατσής, Γκούμας, Καματσέλος, Λίτσιος, Λυγούρας, Γκιάτα, Κυρίτσης, Σιάτρας, Τσιούπρος, Πατρικιάδης, Ρήτας, Μηλίγκας. Στην αποστολή της κ14 συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκούμας, Νικολακούλης, Ντούφας, Μπούρας, Μακρής, Χουλιαρόπουλος, Γώγος, Τσιπνής, Χατζηβασίλης, Κωστόπουλος, Μπουχλαριώτης, Ντούρας, Νταμπαλέτσιος, Ταμπόσης, Προβίδας, Μαριγκούδης, Ζαμπέτας, Ριζούλης, Δεδούσης, Στάθης. Στην αποστολή συμμετείχαν οι προπονητές των τμημάτων Βασίλης Πάνος και Θανάσης Κυριλλίδης, καθώς επίσης και οι διοικητικοί του Σωματείου και έφοροι του τμήματος ποδοσφαίρου Γιάννης Δήμας και Γρηγόρης Σοφός.

Τέλος, η ακαδημία ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή με τις εθνικές ομάδες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, με ελληνική υπηκοότητα πλέον και μακρά πετυχημένη θητεία σε ομάδες όλων των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Dragan-Bure Mitrovic , για την συνεισφορά του στη διοργάνωση και τη διεκπεραίωση τόσο των αγώνων της ομάδας μας όσο και της διαμονής της στο Νις, όπως επίσης και στον αδερφό του, σύμβουλο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων του Νις, Dejan Mitrovic για την πολύτιμη βοήθεια του.

Σελίδα 1 από 133

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση