Νίκη με ανατροπή για τις Κορασίδες
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

06 Φεβρουάριος 2017

Στο κλειστό γυμναστήριο του 33ου Δημοτικού, χθές Κυριακή (7/2/17) οι φίλοι του βόλεϊ απόλαυσαν έναν συναρπαστικό αγώνα, έναν αγώνα για γερά νεύρα και με πολλές συγκινήσεις! Οι κορασίδες της ΑΕΛ ήταν οι νικήτριες στο αγώνα με αντίπαλο το Γ.Σ.Νίκαιας με 3-2 γυρίζοντας το παιχνίδι από το 0-2! Με ενθουσιασμό ξεκίνησε η ΑΕΛ το 1ο σετ, αλλά τα πολλά λάθη, τα χαμένα σέρβις και η μέτρια υποδοχή έδωσαν το προβάδισμα και το σετ στην ομάδα της Νίκαιας.

GKB 8377

Αρκετά επηρεασμένες από το πρώτο σετ εμφανιστήκαν και στο δεύτερο οι γηπεδούχες που έβγαλαν αντίδραση αλλά δεν μπόρεσαν να το κατακτήσουν στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες όχι απλά να κάνουν το  0-2 σετ αλλά να φαίνονται και κυρίαρχες στο παιχνίδι. Στο σημείο αυτό οι αλλαγές του προπονητή φαινετε ότι έπαιξαν καθοριστικό ρολό και σαφώς ποιο βελτιωμένη η ΑΕΛ κερδίζει αρχικά το τρίτο σετ με 25-23 και το τέταρτο με 25-14. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο τάι μπρέικ όπου οι Βυσσινί με ένα ξεκάθαρο πλέον ψυχολογικό αβαντάζ το καθάρισαν εύκολα με 15-6! Η ΑΕΛ είχε την θερμή συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος είχε μεγάλη συμβολή στη νίκη. Στο τέλος οι θεατές επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους και τις δυο ομάδες για την προσπάθειά τους και το όμορφο θέαμα που προσέφεραν.

 

Τα σετ: 20-25, 24-26, 25-23, 25-14, 15-6

ΑΕΛ: (Ιόβτσεβ) Μπουφίκου , Χρήστου, Ανδρεάδη , Τσούτσου , Ακρίβου , Σολομωνίδη Δ, Κουμπαρά , Γεωργαντζιά , Βαρσάμη, Μίζα, Μπαρμπούτη, Σολομωνίδη Ε.

Γ.Σ. Νικαιας (Ματικας) Μπλιάτσου, Κωσταρέλου, Βογιατζή, Ακριβουλη, Μπουγαλή, Παναγούλη, Μουζήθρα , Ψαρούλη, Μητρακούλη, Αετοπούλου.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση