Οι διοικούντες της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους συντελεστές της ομάδας που δεν θα βρίσκονται στο πλευρό της, τη νέα αγωνιστική περίοδο για διάφορους λόγους.

Την εβδομάδα που μας πέρασε οριστικοποιήθηκε το ρόστερ της ομάδας όπως και οι αθλήτριες που αποχώρησαν για αγωνιστικούς ή προσωπικούς λόγους, με την ΑΕΛ να τις ευχαριστεί όλες για την προσφορά τους. Έτσι λοιπόν φέτος δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας οι Ζωή Νάση, Αντζέλικα Μιχαλόπουλος, Κούκου Παναγιώτα, Μπελμεζά Ξένια, Σακελλάρη Σοφία, Λόγου Φαίδρα και Χριστοφορίδη Μαρία. Η ΑΕΛ εύχεται σε όλες καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο.

Σε αυτό το σημείο δυστυχώς αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε τα αυτονόητα και να επισημάνουμε ότι όλες οι αθλήτριες έμειναν ελεύθερες από την ομάδα της ΑΕΛ και χωρίς καμία απαίτηση είτε προς τις ίδιες είτε προς τις νέες τους ομάδες, κάτι που θα έπρεπε να ισχύει γενικότερα στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι αμιγώς ερασιτεχνικός και συμπεριφορές και νοοτροπίες παραγόντων μιας άλλης ξεπερασμένης βρώμικης εποχής, όχι μόνο δεν χωράνε αλλά θα έπρεπε να είναι δακτυλοδεικτούμενες ώστε οι συγκεκριμένοι «παράγοντες» να περιθωριοποιηθούν από τον χώρο.

Μη συνέχιση της συνεργασίας όμως υπάρχει και με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Μιχαήλ, το πιο παλιό μέλος του τεχνικού τιμ. Δυστυχώς οι συνθήκες γύρω από την ομάδα δεν επέτρεψαν την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων των Ακαδημιών της ΑΕΛ. Η διοίκηση της ομάδος τον ευχαριστεί θερμά για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία δεν μπορούν να αποτιμηθούν και να περιγραφούν σε μία απλή ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Στον αντίποδα τώρα στην ΑΕΛ θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά οι Άννα Γαγάρα, Σκοτεινιώτη Γεωργία, Σπυροπούλου Μαρία και Ακριβούλη Παναγιώτα.

Εκτός όμως από τις ανανεώσεις υπάρχει και μία εσωτερική μεταγραφή. Πρόκειται για την επιστροφή της νεαρής ταλαντούχας τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Ευτυχίας Αρζουμανίδου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά και με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα.

Τέλος ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις στην Ακαδημία γυναικών έχουνε ξεκινήσει και για τις ηλικίες από 2002 έως 2006 και την ερχόμενη Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν και οι μικρότερες ηλικίες. Πληροφορίες στο 6973826490 και καθημερινά 4 με 8 στα γραφεία της Ακαδημίας στη Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ.

Η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Αχιλλέα Μαστοροδήμου στο τεχνικό τιμ της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Βασίλης Πάνος στην Ακαδημία γυναικών μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γυναικείας ομάδας.

Έτσι λοιπόν μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο τεχνικός που προσέφερε τόσα πολλά στην ομάδα επιστρέφει για να αναλάβει τη θέση του προπονητή της Ακαδημίας, μία θέση που για την ομάδα της ΑΕΛ κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και για αυτό το λόγο ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές στην προσπάθεια της για την ανάδειξή αθλητριών για την στελέχωση της Γυναικείας ομάδας.

Η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στα γραφεία της ομάδας στη Θύρα-3 του Σταδίου Αλκαζάρ.

Όσες κοπέλες επιθυμούν να εγγραφούν στην Ακαδημία μπορούν να προσέρχονται για πληροφορίες στα γραφεία της Ακαδημίας στη Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ, καθημερινά 5 με 8 ή να τηλεφωνούν στο 6973826490.

Την πρώτη συγκέντρωση πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ την Πέμπτη 16 Αυγούστου στο στάδιο Αλκαζάρ με 26 αθλήτριες να είναι παρούσες και με αρκετές αθλήτριες να αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες.

Εκεί τις υποδέχτηκε ο νέος προπονητής της ομάδας Βασίλης Πάνος και αφού έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες για την προετοιμασία πραγματοποίησε χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι προπονήσεις για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι καθημερινές ενώ στην συνέχεια θα δοθούν και ορισμένα φιλικά παιχνίδια.

Στόχος της διοίκησης είναι μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις ώστε η ομάδα να μπορέσει να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επίσης στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει και η Ακαδημία γυναικών της ΑΕΛ ενώ όσες κοπέλες ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε αυτήν μπορούν να ζητούνε πληροφορίες καθημερινά στο στάδιο Αλκαζάρ 6 με 8 το απόγευμα, στα γραφεία της ομάδας στη Θύρα-3.

 

Το Σωματείο της Α.Ε.Λ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την «απορρόφηση» των τμημάτων υποδομής του Τοξότη από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ.

Το ιστορικό Σωματείο του Τοξότη, το οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα στην γέννηση της μεγάλης μας Ομάδας το 1964 (όταν συγχωνεύτηκαν Τοξότης, Ηρακλής, Άρης, Λαρισαϊκός, Πανθεσσαλικός και Πελασγικός), πλέον συμβάλλει σε επίπεδο υποδομών στην ενδυνάμωση της Α.Ε.Λ.


Διευκρινίζεται ότι η ανδρική ομάδα του Τοξότη θα αγωνίζεται με το σήμα της και τα χρώματά της στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. με την συμπαράσταση και την συνεργασία της Α.Ε.Λ.

TOXOTIS-1964 AEL-1964

Μένουν Λάρισα

Η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τις Γιόβαννα Σρετένοβιτς και Ίβανα Ζντράβκοβτς.

Οι δύο έμπειρες αθλήτριες θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα φορέσουν τη βυσσινί φανέλα και η παρουσία τους θεωρείται πολύ σημαντική στην προσπάθεια για την υλοποίηση του προγραμματισμού της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της.

Μαζί με τις δύο Σέρβες στην ΑΕΛ συνεχίζουν και οι πολύτιμες μονάδες Ρήγα Δήμητρα, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Τσούκα Ρομίνα, Αρκουλή Νικολέτα, Βλασειάδου Παναγιώτα όπως και όλες οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες από την περιοχή της Λάρισας ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και το ρόστερ της ομάδας.

GIO-1 IVA-1

Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο Βασίλης Πάνος.

Ο νεαρός τεχνικός που είναι κάτοχος UEFA A', βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών της ΑΕΛ και μάλιστα τις τελευταίες δύο χρονιές ήτανε και προπονητής της Ακαδημίας Γυναικών της ΑΕΛ με σημαντική συνεισφορά στην ανάδειξη νεαρών αθλητριών ενώ παράλληλα είχε και ενεργό ρόλο συνεργάτη στην Γυναικεία ομάδα από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της, είτε σαν ειδικός αναλυτής αγώνων είτε σαν scouter.

Πρόκειται για μία ιδανική επιλογή ενός νεαρού και φιλόδοξου τεχνικού με πολύ όρεξη για δουλειά, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τόσο τον χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου όσο και το ρόστερ της ομάδας και έρχεται να καλύψει επάξια το κενό του Νίκου Γκαλίτσιου και να συνεχίσει το έργο του.

Η διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει σε αυτόν το νέο ρόλο και εύχεται η παρουσία του στην ομάδα να σημαδευτεί με πολλές επιτυχίες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι ανανεώσεις του υπάρχοντος ρόστερ με τις περισσότερες αθλήτριες να παραμένουν στην ομάδα. Στα μεταγραφικά η ομάδα, εκτός από 1-2 εξαιρετικές περιπτώσεις που έχουνε προκύψει, θα προσπαθήσει κυρίως να αντικαταστήσει όσες αθλήτριες αποχωρήσουν ενώ αρκετές θα είναι και φέτος οι αθλήτριες που θα προωθηθούν από την Ακαδημία.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου και η λειτουργία της Ακαδημίας Γυναικών στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σελίδα 1 από 145

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση