ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10.06.2010
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συνήλθε χθες 09.06.2010 παρουσία των τακτικών και των αναπληρωματικών του μελών έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Επικύρωσε την σύσταση επιτροπών για κάθε αθλητικό τμήμα, οι οποίες στελεχώνονται ως εξής:
 
ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Έφορος Αντώνης Γραβάνης):
 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΦΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 
ΛΙΝΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΙΩΑΚΕΙΜ ΛΑΜΠΡΟΣ
 
ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (Έφορος Γιώργος Νάκας):
 
ΚΑΖΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΚΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΟΥΣΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΔΑΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΟΥΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ (Έφορος Στέλιος Λιόρας):
 
ΤΣΑΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΡΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΥ ΤΑΝΙΑ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΠΗΛΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΡΑΧΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
 
ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (Έφορος Μίμης Παπουλιάκος):
 
ΜΠΑΜΠΟΥΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΖΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 
2. Έγινε εκτεταμένη ενημέρωση για το περιεχόμενο της πρόσφατης συνάντησης αντιπροσωπείας του Δ.Σ. με τον κ. Δήμαρχο Λαρισαίων και ακολούθησε διεξοδικός διάλογος σχετικά με τα υπάρχοντα δεδομένα γύρω από μια πιθανή συμμετοχή του σωματείου στην Γ' ή Β' Εθνική Κατηγορία μπάσκετ. Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο συμμετοχής παραμένει ανοικτό. 
 
3. Συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης και δυνατότητες υπέρβασης του γηπεδικού προβλήματος που ταλανίζει επί δεκαετίες όλα τα αθλητικά τμήματα και ιδιαιτέρως το ποδοσφαιρικό και εξετάστηκαν κάποια δεδομένα που προέκυψαν από τη συνάντηση με τον Δήμαρχο.
 
4. Ορίστηκε υπεύθυνος τύπου του σωματείου ο κ. Αντώνης Γραβάνης σε συνεργασία με τους κ.κ. Ζήση Χελιδώνη (γενικός γραμματέας) και Πρόδρομου Πανηγυριτζόγλου (ειδικός γραμματέας).
 
5. Κατατέθηκε πρόταση για δημιουργία τμήματος ράγκμπυ και εξουσιοδοτήθηκε το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Ολύμπιος να ενημερώσει σχετικά το Δ.Σ. κατόπιν επικοινωνίας με την αρμόδια ομοσπονδία.
 
6. Αποφασίστηκε να αντιμετωπιστούν τοπικά φαινόμενα παράνομης ιδιοποίησης της ονομασίας και του σήματος του σωματείου μας.
 
7. Ορίστηκε οι αποχαιρετιστήριες τελετές λήξης των αθλητικών τμημάτων (ακαδημιών) ποδοσφαίrου και μπάσκετ για την Τρίτη 15.06.2010 στις 6μ.μ. στις εγκαταστάσεις BARAZ (ακαδημίες ποδοσφαίρου) και Τετάρτη 16.06.2010 στις 12μ.μ. στο κλειστό Αλκαζάρ (ακαδημίες μπάσκετ). Η παρουσία των φίλων της ΑΕΛ είναι εκτός από ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.
 
8. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί «άνοιγμα» της μητρικής ΑΕΛ προς τον Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΕΛ.
 
9. Αποφασίστηκε η λειτουργία των γραφείων του σωματείου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μεταξύ 7 μ.μ. και 9 μ.μ. με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και τη διενέργεια εγγραφών.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση