Η ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο σε σχέση με το φλέγον ζήτημα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 για να μην υπάρχει κανενός είδους παρανόηση ή παρερμηνεία των γεγονότων:

Σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 είχε ορισθεί  δικάσιμος του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λάρισας κατόπιν αιτήσεως του Σωματείου μας με την οποία ζητάμε την λύση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και τον διορισμό εκκαθαριστή προς εκκαθάριση αυτής. Η πληρεξούσια δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εμφανίστηκε στο ακροατήριο του Δικαστηρίου και υπέβαλε αίτημα αναβολής εκδίκασης της υπόθεσης κάνοντας χρήση του δικαιώματος που της παρέχει ο Νόμος για μία και μόνη φορά, προβάλλοντας ως λόγο αναβολής την παροχή από την Δικαιοσύνη επιπλέον ολιγοήμερης προθεσμίας προκειμένου η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 να ολοκληρώσει από μόνη της τις προβλεπόμενες για την λύση και εκκαθάρισή της απαιτούμενες ενέργειες. Το Δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο της υπόθεσης την 4η Φεβρουαρίου 2014.

Το ΦΣ ΑΕΛ 1964 αναμένει την υλοποίηση των  - για πολλοστή φορά δοθεισών - υποσχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 για την οριστική διευθέτηση του φλέγοντος αυτού ζητήματος και σε κάθε περίπτωση λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του Σωματείου, στα πλαίσια των οποίων εντάσσεται η σημερινή κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών κατά κάθε νόμιμου εκπροσώπου ή άλλου κατά νόμο υπευθύνου της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δια της οποίας επιδιώκεται η διερεύνηση και η απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών του όσον αφορά την καθυστέρηση της προόδου της λύσης και της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση