×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64
ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ 2013
 
alt
 
Σε ζεστή, βυσσινί ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20.01.2013 η λιτή εκδήλωση κοπής πίτας της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας ΑΕΛ 1964.
 
Το Queen’s B.R. γέμισε ασφυκτικά από αθλητές όλων των τμημάτων της ΑΕΛ (ποδόσφαιρο-μπάσκετ-στίβος), προπονητές, γονείς αθλητών και φίλους του Σωματείου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου κ. Αντώνη Γραβάνη που ευχήθηκε στους νεαρούς αθλητές υγεία και πρόοδο στις σχολικές και αθλητικές τους επιδόσεις, ενώ έκανε μία σύντομη αναφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες όλων των αθλητικών τμημάτων του Σωματείου το 2012, τονίζοντας ότι η επόμενη ημέρα του ιστορικού σωματείου της ΑΕΛ είναι εξασφαλισμένη χάρη στην υψηλού επιπέδου λειτουργία των τμημάτων υποδομής. 
 
Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών στίβου Μαριάνθης Δήμα (1η στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αν. Θεσσαλίας και 5η στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στα 200μ.) και Νικόλαου Μασούρα (2ος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αν. Θεσσαλίας και 6ος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο μήκος), ενώ σε κλίμα συγκίνησης προβλήθηκε βίντεο από συμμετοχές και διακρίσεις του δρομέα μεγάλων αποστάσεων της ΑΕΛ Αντώνη Κακαρόντζα, στον οποίο απονεμήθηκε  ιδιαίτερη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Σωματείο και γενικότερα στο χώρο του Στίβου. 
 
Οι τυχεροί που βρήκαν τα τέσσερα φλουριά ήταν οι Τάκης Καλφούντζος, Ραφαήλ Δίχρης (ποδόσφαιρο), Απόστολος Παράσχος (μπάσκετ) και Κωνσταντίνα Μηνά (στίβος). Τα δώρα που έλαβαν αφορούσαν σε δωρεάν συνδρομή για την επόμενη χρονιά και στολή της ποδοσφαιρικής ΑΕΛΧαιρετισμούς και ευχές στους παρισταμένους απηύθυναν ο ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. κ. Κυριτσάκας και ο εκπροσώπος των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, κ. Σελιώνης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Τζανακούλης.
 
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Νίκου Κούτρα.
 
alt
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση