×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Α.Ε.Λ.!!! (photos)

"Βούλιαξε" τo Queen's B.R.

Παρουσία εκατοντάδων αθλητών, γονέων, μελών και φίλων του Σωματείου πραγματοποιήθηκε στο Queen's B.R. την Κυριακή 15.01.2012 η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Α.Ε.Λ. 1964. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ανδρέας Λιόντος στο χαιρετισμό του, μετά τις καθιερωμένες ευχές ενόψει της νέας χρονιάς, αναφέρθηκε στον κοινωνικό ρόλο του Σωματείου στη δύσκολη σημερινή συγκυρία και στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση για τη λειτουργία του Σωματείου με πενιχρά μέσα. Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν επίσης οι έφοροι και εκπρόσωποι των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, στίβου και βόλλευ. Από τον κ. Γραβάνη τονίστηκε ιδιαιτέρως το γεγονός ότι η Α.Ε.Λ. πορεύεται δίχως καμία έξωθεν βοήθεια, ανεξάρτητα, αυτόνομα και με αξιοπρέπεια. Ο κ. Νάκας επισήμανε ότι ο αγώνας του Σωματείου είναι μεγάλος για τη δημιουργία σωστών και πειθαρχημένων αθλητών και ανθρώπων. Ο κ. Παπουλιάκος εδωσε ιδιαίτερες ευχές στην οικογένεια του Στίβου ενώ ο κ. Κατσάνος υπποσχέθηκε ότι η επιτροπή βόλλευ θα δώσει αγώνα ώστε να "βγει" η φετινή δύσκολη χρονιά.

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, οι αθλητές όλων των τμημάτων του Μητρικού Σωματείου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους, ενώ η εκδήλωση συντέλεσε ιδιαίτερα στην καλύτερη γνωριμία και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των γονέων και των μελών του Σωματείου και της διοίκησης.

Κατόπιν τα μέλη του Δ.Σ. κ. Τάσος Τριανταφύλλου (ταμίας) και Πρόδρομος Πανηγυρτζόγλου (ειδικός γραμματέας) καθώς και τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου κ. Στέλλα Σταματάκη και Νίκος Λιντέρης επιλήφθηκαν της διανομής στους νεαρούς αθλητές μας (που την τίμησαν δεόντως ζητώντας δεύτερο και τρίτο κομμάτι).

Τυχεροί της ημέρας αποδείχτηκαν οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Ασίκογλου (γενν. 1995) και Γιώργος Μπούσιας (γενν. 2000), καθώς και ο μπασκετμπολίστας Ηλίας Σαρηπαναγιώτης (γενν. 2000) που παρέλαβαν συμβολικά δώρα προσφορά του καταστήματος KARELIAS SPORT. Η διοίκηση της Α.Ε.Λ. 1964 εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο ζαχαροπλαστείο Κωτάκου (οδός Καραθάνου) για την ευγενική χορηγία των τριών βασιλοπιτών, καθώς και στη διεύθυνση του Queens B.R. για την άψογη φιλοξενία.

Το πλούσιο φωτορεπορτάζ του κ. Νίκου Κούτρα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση