ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ
 
Μετά από περίπου τρεις δεκαετίες η ομάδα ποδοσφαίρου του Μητρικού Σωματείου της Α.Ε.Λ. επανεμφανίστηκε σήμερα σε επίσημο αγώνα στο πλαίσιο του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ αγωνιζόμενη στην έδρα του Λαρισαϊκού. Το γεγονός αυτό αλλά και η πολυάριθμη παρουσία φιλάθλων της αγαπημένης μας Ομάδας έδωσαν ένα ιδιαίτερο «χρώμα» στην αναμέτρηση που ξέφευγε από τα στενά χαρακτηριστικά ενός τοπικού ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου.
 
Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 2΄ με τον Μπόρο και ο Βάρσος του Λαρισαϊκού ισοφάρισε στο 45΄, με το 1-1 να κρίνεται δίκαιο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομάδα μας υπερείχε των γηπεδούχων, μη μπορώντας όμως να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της. Στην συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι (δεν προβλέπονταν παράταση), με τον γηπεδούχο Λαρισαϊκό να αποδεικνύεται ψυχραιμότερος και να προκρίνεται ευστοχώντας σε έξι πέναλτι έναντι πέντε της ΑΕΛ.
 
Η Ομάδα μας, πιστή στο αγωνιστικό πλάνο που εξήγγειλε τον Ιούλιο, απαρτίζονταν σήμερα από δεκαεπτά παίκτες προερχόμενους από την ακαδημία της -εκ των είκοσι της αποστολής- με τους δεκατέσσερις εξ’ αυτών ηλικίας κάτω των 18 ετών.
 
Συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία πήραν σήμερα το «βάπτισμα του πυρός» σε ανδρικό επίπεδο.
Με δουλειά, υπομονή και όραμα θα ξαναχτίσουμε ό,τι ονειρευόμαστε για την αγαπημένη μας Ομάδα.
photo credits Κώστας Τσομάκος
 
ΑΚ-2 ΑΚ-3
ΑΚ-4 ΑΚ-5

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση