Δήλωση Προέδρου  Δ.Σ. Α.Ε.Λ.   κ. Αντώνιου Τσαγκάλη

Νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω για πρώτη φορά με τους συμπολίτες Λαρισαίους για να ζητήσω συγγνώμη που μια προσωπική επιλογή δημιουργίας φιλικής σχέσης με έναν άνθρωπο λαμπερό, με μεγάλη εμπειρία στα ποδοσφαιρικά πράγματα και εξαίρετο επιστήμονα, με οδήγησε στο να θέσω βορά στους προσωπικούς του δαίμονες τους φίλους μου και συνεργάτες στο Δ.Σ. του Σωματείου της Α.Ε.Λ.

Αυτός ο άνθρωπος, καταρρίπτοντας κάθε έννοια ηθικής και φιλίας δε δίστασε να χρησιμοποιήσει προσωπικά μου μηνύματα, παρότι του ζήτησα να μην το κάνει, με τα οποία προσπαθούσα εναγωνίως να τον προστατεύσω και να τον συμβουλεύσω για ζητήματα σχέσεων της ΠΑΕ με το Σωματείο και τους οπαδούς, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.

Πρώτον, επειδή είμαι ακόμα εν ζωή και όντας έτσι είμαι σίγουρα καλύτερος από τον κ. Κούγια στην ερμηνεία των δικών μου μηνυμάτων, θα του πρότεινα αν δεν τα κατανοεί να μου ζητά να του τα εξηγώ. Στον δε ρυπογόνο συνεργάτη του, να φροντίζει να παίρνει και τη δική μου άποψη για αυτά και όχι να με αποκλείει από το ράδιο της ΠΑΕ όταν τα παρουσιάζει.

Δεύτερον, επειδή για πρώτη φορά σε αυτή την πόλη κάποιος που έρχεται να ζήσει μαζί μας, και να μοιραστεί τα όνειρα και τα πάθη μας, με ενέργειές του δημιουργεί οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα σε ανθρώπους που θεωρεί (αδίκως) ότι τον εχθρεύονται ή ομιλούν δι αυτόν με άσχημο τρόπο, θα ήθελα δηλώσω ότι προσωπικά θα δώσω αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις ώστε αυτοί οι άνθρωποι και οι οικογένειές τους να μην πληγούν περαιτέρω από την προσπάθεια επιβολής της «paxtromara».

Τελειώνοντας, απευθύνομαι στη φωτεινή πλευρά του μεγαλομετόχου, την οποία είχα τη χαρά να γνωρίσω στην αρχή της σχέσης μας, στον Πρόεδρο, τους Αντιπροέδρους και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. που είχα την τιμή να συνεργαστούμε και σε όλους τους ενεργούς και μη φιλάθλους της Α.Ε.Λ., και να τους καλέσω σε μια οργανωμένη προσπάθεια συμφιλίωσης για το καλό της ομάδας πριν είναι αργά. Οι πραγματικές προκλήσεις και δυσκολίες τώρα έρχονται, και μακάρι το πρόβλημα της ΠΑΕ να ήταν μόνο το Σωματείο, τότε θα λυνόταν εύκολα.

Όλα αυτά πάντα χωρίς να χάνουμε την ταυτότητα και τον χαρακτήρα μας που αποδεδειγμένα μας έφθασαν να έχουμε ως Α.Ε.Λ. μια μοναδική οντότητα και Ιστορία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση