Το Σάββατο 1/2 για το παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. το πρώτο τμήμα του Θανάση Κυριλλίδη (γεννηθέντες το 2000) αγωνίστηκε στο Καλοχώρι με την τοπική ομάδα την οποία κέρδισε με σκορ 8-1 αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο βοηθούμενο από τον καλό αγωνιστικό χώρο. Το δεύτερο παιδικό της ΑΕΛ (2001) με προπονητή τον Κώστα Γούλα νίκησε την ομάδα των Ατρομήτων με σκορ 2-1 στο «Μητσιμπόνας Β΄». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας Στέφανος Σουλούκος απέκρουσε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Στις 8/2, για το εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ν.Λ., το πρώτο εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από την «Ακαδημία Πλίτση» με σκορ 2-1, στο γήπεδο του Ελευθεραί. Το δεύτερο εφηβικό τμήμα αγωνίστηκε στο Ζάππειο με την ομάδα της Νίκαιας την οποία κέρδισε με σκορ 3-2.

Επίσης στις 8/2, για το προπαιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ν.Λ., το πρώτο προπαιδικό τμήμα (γεννηθέντες το 2002) υποδέχτηκε την «Ακαδημία Πλίτση» στις εγκαταστάσεις «Ίκαρος» την οποία νίκησε με σκορ 4-0. Την ίδια μέρα, το δεύτερο προπαιδικό (2003) ηττήθηκε από την Νίκαια στο γήπεδο Ζαππείου με σκορ 2-0.

 

Στις 15/2, για το εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ν.Λ., το δεύτερο εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ κέρδισε στα Φάρσαλα τον Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 2-0 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Την ίδια μέρα και στο ίδιο γήπεδο, το δεύτερο προπαιδικό τμήμα (2002) με προπονητή τον Θανάση Κυριλλίδη, αναδείχθηκε ισόπαλο με τον Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 2-2.

Ακόμη, το Σάββατο 15/2 διεξήχθησαν οι τελευταίες αναμετρήσεις της πρώτης φάσης του παιδικού πρωταθλήματο της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. με τα δύο τμήματα της ομάδας μας να προκρίνονται στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Το πρώτο παιδικό (2000) αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1) στη Νέα Πολιτεία ενώ το δεύτερο παιδικό τμήμα επικράτησε της Ανθούπολης με σκορ 6-0 στο «Μητσιμπόνας Β΄».

Επόμενοι Αγώνες

Ποδόσφαιρο Γυναίκες: ΑΕΛ - ΟΦΗ, Κυριακή 2 Φεβρουάριος, Αλκαζάρ 15:00 - 17:00