Επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με πέντε αγώνες των πρωταθλήματων της Ε.Π.Σ.Ν.Λ.

Για το εφηβικό πρωτάθλημα, το πρώτο τμήμα της ομάδας μας (1998-΄99) κέρδισε με σκορ 7-0 την ομάδα της Ν. Πολιτείας σε παιχνίδι που διεξήχθη στο «Μητσιμπόνας Β΄» ενώ το δεύτερο εφηβικό (1998-΄99) ηττήθηκε με 2-1 στα Ταμπάκικα από την ομάδα των Αμπελοκήπων.

Για το προπαιδικό πρωτάθλημα, το πρώτο προπαιδικό τμήμα (2002) επικράτησε της Ν. Πολιτείας με σκορ 1-0, το δεύτερο προπαιδικό (2003) νίκησε 4-2 στα Ταμπάκικα τους Αμπελόκηπους και το τρίτο προπαιδικό (2002-΄03-΄04) κέρδισε με σκορ 4-0 τους Ατρομήτους στις εγκαταστάσεις «Ίκαρος».

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα «μικρά» τμήματα της ακαδημίας συμμετείχαν την περίοδο των εορτών στο τουρνουά που έλαβε χώρα με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Θεόδωρου Βουτυρίτσα (με την παρουσία ομάδων από την Καρδίτσα, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Λαμία, την Κατερίνη και την Καστοριά) αποκομίζοντας πολύ θετικά σχόλια τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία όσο και την εν γένει συμπεριφορά και το ήθος τους.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση