Ακόμα ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ με τους μικρούς αθλητές μας να προσπαθούν να βγάλουν στο γήπεδο όσα διδάσκονται στις προπονήσεις και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Για το εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. αγωνίστηκε το ένα από τα δύο τμήματα της ΑΕΛ στην έδρα του Αβέρωφ, με προπονητή τον Γιάννη Βασιλείου, επικρατώντας με σκορ 10-0.

Επίσης, για το προπαιδικό πρωτάθλημα, το πρώτο προπαιδικό τμήμα (2002) του Βασίλη Πάνου κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Αβέρωφ με σκορ 1-0 ενώ το τρίτο προπαιδικό (2003-΄04), με τον ίδιο προπονητή, ηττήθηκε το Σάββατο 30/11 στην Φιλιππούπολη από τον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 2-1.

Φιλικά παιχνίδια είχαμε για το έτερο εφηβικό τμήμα στον Τύρναβο, για το δεύτερο προπαιδικό (2003) επίσης στον Τύρναβο και για τους παίδες στο Καλοχώρι.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές αθλητών συνεχίζονται, σε προνομιακή τιμή, καθημερινά από τα γραφεία της θύρας 3 του Σταδίου Αλκαζάρ (ώρες 15:00-19:00).

Εδώ μπορείτε να βρείτε την νέα μας ενότητα με το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των επίσημων και φιλικών αγώνων, των αγωνιστικών τμημάτων της ΑΕΛ.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση