Με αναμετρήσεις όλων των ηλικιακών ομάδων ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 26-27/10 για την ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Τα δύο εφηβικά τμήματα της ομάδας μας αγωνίστηκαν σε φιλικά παιχνίδια σε Πλατύκαμπο (Προμηθέας) και Αμπελώνα αντίστοιχα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με την παρουσίας τους. Φιλικές αναμετρήσεις είχαμε και για τα προπαιδικά τμήματα της ΑΕΛ απέναντι σε Αβέρωφ και Ατρομήτους, όπως και για τα μικρότερα ηλικιακά γκρουπ (τζούνιορ-προτζούνιορ-μίνι) με τα αντίστοιχα της Ν.Μιχαήλ, της Δήμητρας Γιάννουλης και της Ανθούπολης, οι οποίες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις «ΙΚΑΡΟΣ» όπου αποτελούν φέτος το «σπίτι» της ακαδημίας μας.

 

 

ael2001-n.politeia

 

Ακόμη, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου άνοιξε η αυλαία του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. με το τμήμα του Θαν. Κυριλίδη (γεννηθέντες το 2000) να νικάει με σκορ 7-0 την ομάδα του Συκουρίου στο «Μητσιμπόνας Β’» και το τμήμα του Κώστα Γούλα (2001) να κερδίζει με σκορ 3-1 στη Ν. Πολιτεία την ομώνυμη ομάδα, με το γήπεδο στον τελευταίο αγώνα να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους πως συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ σε προνομιακή τιμή ενώ μειωμένη συνδρομή ισχύει και για τα παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 2007 και 2008. Όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας αποκτούν πλήρες σετ ένδυσης προπονήσεων/εξόδου/αγώνα της ιταλικής εταιρίας ZEUS αλλά και κάρτα εισόδου στην παιδική κερκίδα του Σταδίου Αλκαζάρ για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ.

 

Για εγγραφές και ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Θύρας 3 του Σταδίου Αλκαζάρ(καθημερινά 6μ.μ.-8μ.μ.) ενώ για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα

Χολέβας Δημήτρης 6944450043, Σοφός Γρηγόρης 6944450238, Λιντέρης Νικόλαος 6944450022

 

 

 

 

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση