panago-syn-typou-alkazar

«Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αγωνιστική τους παρουσία, για τη νίκη,  για το θέαμα που προσπάθησαν να προσφέρουν στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο Αλκαζάρ, καθώς επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο.

Αναφορικά με το παιχνίδι, δεν ξέρω αν μας έκανε κακό η διακοπή χάνοντας λίγο από τον ρυθμό που είχαμε βρει, αλλά έχω την εντύπωση ότι κινδυνεύσαμε μόνο από μεμονωμένα ατομικά λάθη. Ευχαριστημένος δεν ήμουν με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, όμως είμαι υποχρεωμένος να δώσω τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια γιατί αυτά τα παιδιά δουλεύουν κάθε βδομάδα πάρα πολύ έντονα. Συζητήσαμε στο ημίχρονο, ζητήσαμε να αλλάξουν κάποια πράγματα και νομίζω ότι σήμερα φεύγουμε πάλι χαρούμενοι και από την Τρίτη κιόλας κοιτάμε το επόμενο ματς. Βήμα βήμα, Κυριακή με Κυριακή, το ταξίδι είναι μακρύ και συνεχίζουμε».

Τα παραπάνω δήλωσε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Παπαναγόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου αγώνα με τον Καμπανιακό στο Αλκαζάρ και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Ο Νεμπεγλέρας τραυματίστηκε και αποχώρησε, ο Πλιάγκας είδαμε ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις… Παίζει ρόλο το προπονητήριο που χρησιμοποιεί η ομάδα;

«Για τον τραυματισμό του Νεμπεγλέρα όχι. Ήταν μια άτυχη στιγμή, μια πρόσκρουση με τον αντίπαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Είναι δύο ξεχωριστά κομμάτια, δηλαδή άλλο το να τραυματιστεί ένας παίκτης μέσα στον αγώνα και άλλο οι επιβαρύνσεις που δέχεται στην προπόνηση. Σίγουρα, το έχω ξαναδηλώσει άλλωστε, το μετά από2,5 μήνες η ομάδα προπονείται στο «Γ. Μητσιμπόνας» ή όπου αλλού έχουμε εναλλακτική δεν είναι ό,τι καλύτερο. Διότι σιγά σιγά δεν ξέρω αν θα είναι πιο έντονες οι επιβαρύνσεις από τα γήπεδα, σίγουρα θα είναι πιο έντονες οι επιβαρύνσεις από την προπόνηση ως περιεχόμενο. Οπότε αυτές οι δύο παράμετροι είναι άσχετες μεταξύ τους, αλλά και λίγο σχετικές. Το πρόβλημα του Πλιάγκα δεν είναι κάτι σοβαρό».

-Για πρώτη φορά είδαμε φέτος αντίπαλο να κάνει τόσες επιθέσεις. Για πρώτη φορά ο Σικαλιάς έπιασε δουλειά. Είναι ζήτημα ατομικών λαθών ή μήπως του γεγονότος ότι παίζοντας ψηλά, έχουμε πρόβλημα;

«Λέγοντας πριν ατομικό ή μεμονωμένο λάθος δεν «χρεώνω» κάποιον ποδοσφαιριστή, δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω. Η εικόνα που έχω εγώ από τον πάγκο είναι ότι όλες οι επιθέσεις που δεχτήκαμε δεν είναι κάποια ολοκληρωμένη δημιουργική κατάσταση του αντιπάλου. Είναι μεγάλες μπαλιές – δηλαδή «ταξιδεύει» η μπάλα – χάνει η δική μας ομάδα, και ειδικά η αμυντική τετράδα, τον προσανατολισμό και δεχόμαστε αυτές τις φάσεις στην πλάτη μας. Μη νομίζετε ότι φάγαμε κάθετες ή δεχτήκαμε τόσες πολλές οργανωμένες επιθέσεις. Ούτε ότι πιέζαμε τόσο ψηλά. Το καλύτερο είναι να κάνουμε μια 2η ανάγνωση στο παιχνίδι, που δεν μπορεί να γίνει τώρα. Είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία και χαίρομαι γιατί η ομάδα του Καμπανιακού ήρθε και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, Δεν κλείστηκε. Θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια, όπως και στον προπονητή τους. Σε ένα παιχνίδι, όμως, υπάρχει και ο αντίπαλος. Ναι, ίσως στο σημερινό ματς δεχτήκαμε περισσότερες φάσεις από τον αντίπαλο. Γι’ αυτό υπάρχει ο Σικαλιάς, γι’ αυτό υπάρχει ο προπονητής τερματοφυλάκων, γι’ αυτό υπάρχουν κι άλλοι τερματοφύλακες στην ομάδα. Θα δεχτούμε στιγμές πίεσης και αδράνειας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση