Αρχή με νίκες για τους Προπαίδες

Με το δεξί μπήκαν στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι προπαιδικές ομάδες της ΑΕΛ 1964 (γεννηθέντες 1998-1999).

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη στη Νίκαια η ΑΕΛ-3 (γεννηθέντες 1999) επικράτησε άνετα επί της Α.Ε.Δ. Νίκαιας με σκορ 0-2 ικανοποιώντας πλήρως τον τεχνικό Γιάννη Βασιλείου ιδιαίτερα για την αμυντική λειτουργία της. Τα τέρματα σημείωσαν οι Παπακώστας και Τσιαντούλης. Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Παπάρσενος, Τσούτσιας Αλ., Μαστακούλης, Αρχοντής, Νικολούλης, Βαλαώρας,  Μπλατσάς, Μακροβασίλης, Παπακώστας, Τσιαντούλης, Γιαννακός, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μπαλιάκος, Κωστούλης, Μαγουλάς, Γιαννούσης, Κατίνας, Κοσμόπουλος, Τσούτσιας Δ., Τσιάρας, Καλαμάτας, Γιακουβής, Λάιος, Βούλγαρης.

  

Στο γήπεδο Γ. Μητσιμπόνας Γ' εξάλλου, η ΑΕΛ-1 υπό την καθοδήγηση του αρχιπροπονητή Νίκου Βλαχούλη συνέτριψε την Ακαδημία Πλίτση-2 με σκορ 5-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Μαγγίνης (3), Τζουμάκης και Μπόντε. Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Μπουρονίκος, Κανταρίνος, Μαλλικόπουλος, Καλόγηρος, Τσουμακίδης, Λέτσιος, Μεμάι, Μακρής, Μπόντε, Τζουμάκης, Μαγκίνης, ενώ αγωνίστηκαν και οι αδελφοί Καραγεώργος Βασίλης και Καραγεώργος Δημήτρης.

Επισημαίνεται ότι η ΑΕΛ-2 είχε ρεπό, καθώς ο σημερινός της αντίπαλος Αετός Μακρυχωριου αποχώρησε από τη διοργάνωση.

Για περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να επισκεφτείτε την Photo Gallery του ιστοτόπου μας.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση