Απολύτως πετυχημένος κρίνεται ο αγώνας που οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου με την συμπαράσταση της ΠΑΕ και διεξήχθη την Τρίτη το μεσημέρι στο προπονητήριο της ΑΕΛ στα Δένδρα, μεταξύ του Εφηβικού τμήματος της ομάδας μας και μιας ομάδας επιλέκτων, από την ΑΕΛ, ταλέντων του Νομού της ίδιας ηλικίας (γεννηθέντες τα έτη 2000-΄01).

Οι άριστες εγκαταστάσεις, ο ιδανικός καιρός και κυρίως η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν συνετέλεσαν σε έναν αγώνα υψηλού συναγωνισμού, θεάματος και ενδιαφέροντος. Παρόντες στον αγώνα για να δούνε και να αξιολογήσουν τους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν οι προπονητές όλων των τμημάτων της ομάδας μας, της Ακαδημίας, της Κ20 και σύσσωμο το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας προεξάρχοντος του κ. Ντόστανιτς. Το μήνυμα του αγώνα ήταν η επιβεβαίωση ότι ο Νομός Λάρισας σφύζει από ποδοσφαιρικά ταλέντα και η ΑΕΛ είναι δίπλα έτοιμη να αγκαλιάσει στην οικογένεια της ότι καλύτερο διαθέτει η περιοχή.

Για την ιστορία, το Εφηβικό της ΑΕΛ κέρδισε με σκορ 3-2 ενώ τα γκολ σημείωσαν οι Καλύβας, Πουρνάρας, Σδόγγος, Κυρίτσης Αθ. και Ζιάκας.

Εφηβικό-Επίλεκτοι 4


Οι συνθέσεις: ΑΕΛ Έφηβοι: Μπλαντέμης, Βαλατσός, Βόγλης, Καλαπανίδας, Κυρμιτσής, Καμπέρης, Χριστιανός, Γκαλγκανόπουλος, Καλύβας, Σδόγγος, Μορφάκης, Σουλούκος, Πατσιαούρας, Πουρνάρας, Τόσκα, Ράχης, Μάτα, Πετάνι, Ζυγούρης, Σκύφτας.

Εφηβικό-Επίλεκτοι 5
Επίλεκτοι Έφηβοι: Παπαπολυμέρου, Κακάμης, Πλατσάς, Κυρίτσης Ι., Κόκοβας, Κυρίτσης Αθ., Μπαμπατσιάς, Πινακάς, Δακτυλας, Ζιάκας, Ζαχαράκης, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Μαλάκος, Αλατάς, Καραούλας, Τόπης, Κατσής, Μηνάς.

Κλείνοντας, η ΑΕΛ ευχαριστεί τα κάτωθι Σωματεία, στα οποία ανήκουν οι αθλητές, για την συνεργασία τους και τη θετική ανταπόκρισή τους.
Ατρόμητοι-Θύελλα, Ακαδημία Πλίτση, Τοξότης, Φαλανιακός, Αστραπή Ν. Πολιτείας, ΠΟΕ, Προμηθέας, Καλοχώρι και Αμπελόκηποι.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό του αγώνα.

Εφηβικό-Επίλεκτοι 1 Εφηβικό-Επίλεκτοι 2

Εφηβικό-Επίλεκτοι 3

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση