ATH-17-b

Στην Αθήνα βρέθηκαν τέσσερα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου. Συγκεκριμένα το Εφηβικό τμήμα, τα δύο παιδικά και το «μεγάλο» προπαιδικό (2003). Εκεί αναμετρήθηκαν με τις ομάδες του Χαλανδρίου, της Παλλήνης, του Πανιωνίου και του Εθνικού Νέας Μάκρης.

ATH-1 ATH-19

Το Σάββατο το εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ αναμετρήθηκε με την ισχυρή εφηβική ομάδα (φιναλίστ για δύο συνεχόμενες σεζόν της ΕΠΣ Αθηνών) του Ατρομήτου Χαλανδρίου, της οποίας την ακαδημία διευθύνει ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 Βασίλης Λάκης. Ο αγώνας ήταν πολύ ανταγωνιστικός και το 2-2 κρίνεται δίκαιο.
Για την ΑΕΛ: (Γιάννης Βασιλείου) Τσαβδάρης, Κωστομοίρης, Λάιος, Καραγεώργος, Μαστακούλης, Παπακώστας, Νικολακούλης, Μακροβασίλης, Τσιαντούλης, Λεσάι, Θεοχάρης, Παπαγιαννούλης, Τσιούτσιας, Ζιάκας, Καρακώστας, Καλύβας, Σπύρο.

ATH-6 ATH-22

Με τον ίδιο αντίπαλο στην κατηγορία των γεννηθέντων το 2001 οι βυσσινί επικράτησαν με σκορ 1-0 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Για την ΑΕΛ: (Κώστας Γούλας) Σουλούκος, Γκουτζουρέλας, Βόγλης, Γκρόζος, Ράχης, Μίζα, Καμπέρης, Μάτα, Πετάνι, Πετρούλης, Ζυγούρης, Σκύφτας, Γκουγκίδης, Μέτσο, Αλεξανδράκης.

Την ίδια μέρα στην Παλλήνη με την τοπική ακαδημία του Παλληνιακού, αναμετρήθηκαν τα τμήματα των 2002 και 2003. Το πρώτο τμήμα κέρδισε μετά από έναν αμφίρροπο και συνάμα πανέμορφο αγώνα με σκορ 4-3. Για την ΑΕΛ: (Γιάννης Βασιλείου) Κολοβός, Σκουλίδης, Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου, Κακαδιάρης, Τσουμάνης, Τέλιος, Κατέρης, Μιλτιάδης, Σταύρος, Λεπενιώτης, Μαργαριτόπουλος, Δίχρης, Χαχάμης.

Οι 2003 επικράτησαν σχετικά εύκολα με 3-0 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Για την ΑΕΛ: (Θανάσης Κυριλλίδης) Γκούμας, Νικολακούλης, Ριζούλης, Βαρδακάρης, Δεδούσης, Ντούρας, Μουλάς, Προβίδας, Νταμπαλέτσιος, Ταμπόσης, Μακρής, Αντωνίου, Τσιπνής, Στάθης, Τσιούπρος, Λυγούρας, Κομιώτης, Ντότσικας.

ATH-21 ATH-15

Την Κυριακή το εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον Πανιώνιο στο προπονητήριο που φιλοξενούνται οι κυανέρυθροι στην Βάρη. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση, κάτι που δεν μαρτυρά το πλασματικό σκορ, οι βυσσινί έμειναν με την πικρία των πολλών χαμένων ευκαιριών, των δύο δοκαριών και της συντριπτικής κατοχής της μπάλας. Η έλλειψη αποτελεσματικότητας αλλά και οι πολύ καλές αντεπιθέσεις των γηπεδούχων διαμόρφωσαν τελικά στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ.

ATH-9 ATH-13

Στην κατηγορία των 2001 και πάλι ο Πανιώνιος κέρδισε με σκορ 3-1 σε ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς ανώτεροι.

Οι 2002 της ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Πανιωνίου με σκορ 2-2 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του αγώνα. Απόλυτα ευχαριστημένοι από το επίπεδο και των τριών αγώνων Πανιωνίου-ΑΕΛ δήλωσαν οι αρχιπροπονητές των δύο ακαδημιών κ.κ. Αποσπόρης και Βασιλείου.

APOSPORIS-VASILIOU ATH-16

Τέλος, το τμήμα των 2003 επικράτησε με σκορ 3-2 στη Γλυφάδα επί του Εθνικού Νέας Μάκρης, παρότι στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0.

Συμπερασματικά, ο διπλός στόχος της μετάβασης της βυσσινί αποστολής στην Αθήνα επετεύχθη. Αφενός τα τμήματα έδωσαν αγώνες με ιδιαίτερα ποιοτικούς αντιπάλους ώστε να εξαχθούν πολύτιμα αγωνιστικά συμπεράσματα για τις δυνατότητες και το επίπεδο τους και αφετέρου η εβδομηνταμελής βυσσινί αποστολή επέδειξε την πρέπουσα εξωαγωνιστική συμπεριφορά, γεγονός επίσης σπουδαίο για όποιον φοράει το σήμα της ΑΕΛ σε αποστολή της ομάδος μακριά από την πόλη.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: 

ATH-2 ATH-4

ATH-10 ATH-14

ATH-3 ATH-8

 ATH-23 ATH-24

 ATH-12 ATH-25

ATH-20

ATH-26 ATH-27

 ATH-28 ATH-29

ATH-18 ATH-32

ATH-30 ATH-31

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση